ΜΠΑΣΚΕΤ

Με όλα τα αστέρια της η Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Με όλα τα αστέρια της η Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες

Ο Σέρτζιο Σκαριόλο ανακοίνωσε την προεπιλογή του για την εθνική ομάδα της Ισπανίας, καλώντας δύο ντουζίνες παίκτες για το πρώτο ραντεβού της προετοιμασίας. Όλα τα αστέρια της "φούρια ρόχα" συμπεριλαμβάνονται στη λίστα.

Με γεμάτη "φαρέτρα" θα παραταχθεί η Ισπανία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, αφού η προεπιλογή που ανακοίνωσε ο Σέρτζιο Σκαριόλο είναι πλήρης! Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Πρωταθλητών Ευρώπης κάλεσε όλα τα μεγάλα αστέρια της "φούρια ρόχα" στην προετοιμασία, τους NBAers και την... παλιά φουρνιά της ομάδας που σάρωσε όλα τα μετάλλια την τελευταία δεκαετία.

Ακόμη και τον Πάου Γκασόλ, ο οποίος πριν από μερικές ημέρες δήλωσε πως μπορεί να μην αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες λόγω του ιού Ζίκα, που μαστίζει τη χώρα. "Μέσα" τόσο ο Σερζ Ιμπάκα όσο και ο Νίκολα Μίροτιτς, με τον Σέρτζιο Σκαριόλο να καλείται να διαλέξει έναν από τους δύο "νατουραλιζέ" για την τελική δωδεκάδα. Όπως θα δείτε κι εσείς, τα ονόματα που έχει καλέσει ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης είναι μεγάλα, με την τελική του επιλογή να είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Οι παίκτες που θα έχει μαζί του στην προετοιμασία ο Σέρτζιο Σκαριόλο είναι οι: Αλμπέρτο Αμπάλντε (Μπανταλόνα), Άλεξ Αμπρίνες (Μπαρτσελόνα), Πάμπλο Αγκιλάρ (Γκραν Κανάρια), Χοσέ Μανουέλ Καλντερόν (Νιου Γιορκ Νικς), Βίκτορ Κλαβέρ (Λοκομοτίβ Κουμπάν), Χοακίμ Κολόμ (Ούνικς Καζάν), Ντανιέλ Ντίεθ (Ουνικάχα Μάλαγα), Ιλιμάν Ντιόπ (Λαμποράλ Κούτσα), Ρούντι Φερνάντεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Μαρκ Γκασόλ (Μέμφις Γκρίζλις), Πάου Γκασόλ (Σικάγο Μπουλς), Χουάντσο Ερνανγκόμεθ (Εστουδιάντες), Γκιγιέρμο Ερνανγκόμεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Σερζ Ιμπάκα (Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ), Σέρχιο Γιούλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Νίκολα Μίροτιτς (Σικάγο Μπουλς), Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Φελίπε Ρέγες (Ρεάλ Μαδρίτης), Πάου Ρίμπας (Μπαρτσελόνα), Σέρχιο Ροντρίγκεθ (Ισπανία), Ρίκι Ρούμπιο (Μινεσότα Τίμπεργουλβς), Φερνάντο Σαν Εμετέριο (Βαλένθια), Τζουάν Σάστρε (Σαραγόσα), Γκιγιέμ Βίβες (Βαλένθια).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ