ΜΠΑΣΚΕΤ

"Μάχη" Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια για χάρη του Σμιτς

"Μάχη" Μπαρτσελόνα και Μπασκόνια για χάρη του Σμιτς

Σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα η Μπαρτσελόνα και η Μπασκόνια θέλουν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον Ρόλαντς Σμιτς, με τους Καταλανούς ωστόσο να έχουν το προβάδισμα.

Το έχει η... μοίρα της Μπαρτσελόνα και της Μπασκόνια το φετινό καλοκαίρι να βρίσκονται στα... μαχαίρια. Μετά τις περιπτώσεις των Σέιν Λάρκιν και Άνταμ Χάνγκα της Μπασκόνια - που διεκδίκησαν μέχρι τέλους οι "μπλαουγκράνα", οι δύο σύλλογοι φέρονται τώρα να "παλεύουν" για τα "μάτια" του Ρόλαντς Σμιτς (22 χρονών, 2.08 μέτρα, πάουερ φόργουορντ) της Φουενλαμπράδα!

Ο Λετονός πάουερ φόργουορντ θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα αστέρια της ACB, με τις δύο ομάδες να θέλουν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Και η αλήθεια είναι ότι θα μπορούσαν να το κάνουν άμεσα, αν απλώς αποφάσισαν να καταβάλουν την ρήτρα του: 750.000 ευρώ! Όπως γίνεται σαφές βέβαια, προς το παρόν καμία ομάδα δε μοιάζει διατεθειμένη να δώσει αυτά τα χρήματα και για αυτό ακριβώς υπάρχει αυτή η... καθυστέρηση!΄

Σύμφωνα με την εφημερίδα "mundodeportivo" πάντως, η Μπασκόνια είναι αυτή που δίνει περισσότερα χρήματα στην Φουενλαμπράδα, αλλά παρόλα αυτά βρίσκεται αυτή τη στιγμή ένα βήμα πίσω στην διεκδίκηση του παίκτη. Ο λόγος; Η Μπαρτσελόνα δίνει μεν λιγότερα χρήματα, ωστόσο είναι διατεθειμένη να αφήσει τον Λετονό φόργουορντ δανεικό στην Φουενλαμπράδα για έναν χρόνο πριν τον πάρει στη Βαρκελώνη! Αξίζει πάντως να αναφερθεί ότι οι Ισπανοί έχουν δημιουργήσει ένα ακόμα σενάριο: Να αγοράσει η Μπαρτσελόνα τον Σμιτς και να τον στείλει στη Μπασκόνια μαζί με χρήματα για χάρη του Χάνγκα!

Όπως και να έχει, αναμένεται να έχουμε άμεσα εξελίξεις σε αυτή την υπόθεση - θετικές ή αρνητικές - αφού καμία από τις τρεις εμπλεκόμενες ομάδες δεν θέλει να ζήσει ένα... σίριαλ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ