ΜΠΑΣΚΕΤ

Ματσιούλις: ''Υπέγραψα στη Ρεάλ''

Ματσιούλις: ''Υπέγραψα στη Ρεάλ''

Ο Γιόνας Ματσιούλις αποκάλυψε ότι έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Ρεάλ Μαδρίτης κι εξήγησε τους λόγους της αποχώρησής του από τον Παναθηναϊκό.

Ο Λιθουανός πρώην φόργουορντ του Παναθηναϊκού προπονείται αυτή την περίοδο με τη ''Λιέτουβα'' ενόψει της συμμετοχής στο World Cup της Ισπανίας ωστόσο είχε να πει πράγματα για το μέλλον του.

Αρχικά εξήγησε ότι αποχώρησε από τον Παναθηναϊκού αφού οι ''πράσινοι'' δεν ήθελαν να ανανεώσουν το συμβόλαιό του. ''Δεν έκαναν τίποτα για να υπογράψουμε νέο συμβόλαιο. Έφυγα από τον Παναθηναϊκό και με ευχαρίστησαν για όσα πετύχαμε μαζί. Ο Παναθηναϊκός θέλει να μειώσει το μπάτζετ ενόψει της νέας σεζόν και να συγκεντρώσει περισσότερους νεαρούς παίκτες. Όλοι οι ξένοι αποχωρήσαμε'' ανέφερε αρχικά στη lrytas.lt ο Λιθουανός φόργουορντ.

Εν συνεχεία επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον της Ούνιξ Καζάν και επιβεβαίωσε τις φήμες που τον θέλουν να έχει συμφωνήσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης. ''Ξεκινήσαμε τις διαπραγματεύσεις με την Ούνιξ. Εν συνεχεία ανακοίνωσαν ότι υπογράψαμε συμβόλαιο. Αυτό δεν έγινε ποτέ. Δεν είχαμε συμφωνήσει ούτε προφορικά. Οι διαπραγματεύσεις με την Ούνιξ σταμάτησαν... Ύστερα ήλθε η πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης κι έβαλα την υπογραφή μου σε συμβόλαιο''.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ