ΜΠΑΣΚΕΤ

Ματέο: "Τρέλα για Βασιλειάδη!"

Ματέο: "Τρέλα για Βασιλειάδη!"

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Ομπραντόιρο, Χοσέ Λουίς Ματέο, εξηγεί στο Sport24.gr τους λόγους που οι φίλοι της ομάδας της Γαλικίας έχουν ενθουσιαστεί με την επιστροφή του Κώστα Βασιλειάδη (VIDEO)!

Ο Κώστας Βασιλειάδης βρέθηκε χθες (27/4) στο ΟΑΚΑ όμως δεν αγωνίστηκε στο Game 3 της προημιτελικής σειράς με την ΑΕΚ λόγω τιμωρίας. Ο "Δικέφαλος του Βορρά" ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στα προημιτελικά των playoffs και ο 32χρονος γκαρντ επιστρέφει έπειτα από έξι χρόνια στη Γαλικία για λογαριασμό της Ομπραντόιρο.

Ο πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ είναι ένας εκ των 33 Ελλήνων που έχουν αγωνιστεί στη Liga Endesa από το 1997 και πλέον καλείται να βοηθήσει την ομάδα του να σώσει τη χρονιά στα πέντε παιχνίδια που απομένουν για το τέλος της liga regular, στην πέμπτη θητεία του στο ισπανικό πρωτάθλημα μετά τις Μάλαγα (2006-07, 2014-15), Ομπραντόιρο (2009-10) και Μπιλμπάο (2010-13).

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Ομπραντόιρο, Χοσέ Λουίς Ματέο, μίλησε στο Sport24.gr για την επιστροφή του Κώστα Βασιλειάδη στο Σαντιάγο ντε Κομποστέλα και τους λόγους που οι Γαλιθιανοί απευθύνθηκαν στον 32χρονο γκαρντ.

"Νομίζω ότι το πιο σημαντικό σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Κώστα Βασιλειάδη είναι ο χαρακτήρας και η προσωπικότητά του. Θεωρώ πως ήταν η ιδανική προσθήκη για την Ομπραντόιρο σε αυτή τη φάση της χρονιάς! Απομένουν πέντε παιχνίδια για το τέλος, πέντε αγώνες που θα κρίνουν την παραμονή μας και ο Βασιλειάδης μπορεί να μας βοηθήσει με την εμπειρία του, την αγωνιστική κατάσταση και, κυρίως, τον χαρακτήρα του στα αποδυτήρια. Δεν ψάχναμε έναν παίκτη που θα σκοράρει 30 ή 40 πόντους σε κάθε παιχνίδι, αλλά ένα παιδί που θα ταιριάξει στο σύστημα και θα μας ανεβάσει επίπεδο! Ο Κώστας ήταν στην ομάδα προ εξαετίας, επομένως γνωρίζει καλά τι θα βρει στην Ομπραντόιρο. Προσωπικά, δεν εργαζόμουν στον σύλλογο εκείνη την εποχή. Ήμουν στην Αλικάντε ωστόσο γνωρίζω την επιρροή του Βασιλειάδη σε εκείνη την ομάδα".

Εν συνεχεία ο Χοσέ Λουίς Ματέο μίλησε για τη συμφωνία με τον Βασιλειάδη και την αποδοχή του κόσμου. "Η συμφωνία είναι ως το τέλος της σεζόν. Συμφωνήσαμε για τα παιχνίδια που απομένουν φέτος. Δεν ξέρουμε ακόμα που θα παίζουμε τη νέα χρονιά... Ελπίζω να συνεχίσουμε στη Liga Endesa. Μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Βασιλειάδη, οι φίλαθλοί μας έχουν ενθουσιαστεί! Υπάρχει μια τρέλα στα social media για την επιστροφή του! Τον εκτιμούν και περιμένουν πολλά από αυτόν. Είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ