ΜΠΑΣΚΕΤ

Λάντεσμπεργκ: "Ένιωσα σαν τον Μέσι"

Λάντεσμπεργκ: "Ένιωσα σαν τον Μέσι"
ACB

Ο Σίλβεν Λάντεσμπεργκ "σκότωσε" τη Μπαρτσελόνα με 48 πόντους και σε δηλώσεις που έκανε, αποκάλυψε πως αισθάνθηκε για λίγο όπως ο Μέσι! (VIDEO)

Πριν από μερικές ώρες, ο Σίλβεν Λάντεσμπεργκ άφησε τους πάντες με το... στόμα ανοιχτό, όταν μπήκε στο παρκέ, φόρτωσε το καλάθι της Μπαρτσελόνα με 48 πόντους και οδήγησε την Εστουδιάντες σε μία ιστορική νίκη . Ο άλλοτε γκαρντ/φόργουορντ της Μακάμπι Τελ Αβίβ τόνισε πως ένιωσε για λίγο όπως ο... Λίο Μέσι! Ποιον συμπαίκτη του αποθέωσε.

" Ένιωσα σαν το Μέσι πετυχαίνοντας κάτι τέτοιο στη Βαρκελώνη, στο συγκεκριμένο γήπεδο. Ένιωσα σαν τον Μέσι για μερικά δευτερόλεπτα. Ήταν κάτι πραγματικά διασκεδαστικό να παίρνει η ομάδα τη νίκη με τον τρόπο αυτό. Με αυτά που έκαναν. Είναι κάτι που σίγουρα θα θυμάμαι για όλη μου τη ζωή. Είναι ένα γήπεδο με ιστορία, με σπουδαίες ομάδες στο παρελθόν και σπουδαίους παίκτες. Είναι ευλογία για εμένα να είμαι κομμάτι της ιστορίας. Βέβαια, δεν πρέπει να πάρω εγώ όλα τα εύσημα.

Παίζω δίπλα σε έναν από τους κορυφαίους πασέρ στην Ευρώπη, αν όχι τον καλύτερο, τον Ομάρ Κουκ. Όταν έχεις έναν τέτοιο συμπαίκτη, έναν συμπαίκτη που νοιάζεται για σένα και σου κάνει τη ζωή εύκολη, τότε πρέπει να του δώσεις credit. Όλοι οι συμπαίκτες που με βοήθεια πολύ για να συμβεί αυτό. Μου έκαναν τη δουλειά πιο εύκολη...", ήταν η ατάκα του Λάντεσμπεργκ, το show του οποίου μπορείτε να απολαύσετε ξανά στο ακόλουθο video:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ