ΜΠΑΣΚΕΤ

Ξέμεινε από γκαρντ ο Μπαρτζώκας!

Ξέμεινε από γκαρντ ο Μπαρτζώκας!

Πέντε ημέρες πριν την έναρξη της Liga Endesa, ο Γιώργος Μπαρτζώκας βλέπει το απουσιολόγιό του να μεγαλώνει επικίνδυνα. Το τελευταίο όνομα που προστέθηκε είναι αυτό του Χουάν Κάρλος Ναβάρο.

Το SuperCopa ήταν ό,τι χειρότερο για την Μπαρτσελόνα. Όχι γιατί έχασε τον τίτλο από την Γκραν Κανάρια (αυτό είναι το λιγότερο), αλλά επειδή "έχασε" τρεις βασικούς παίκτες της. Όλως τυχαίως, περιφερειακούς.

Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια της αυτές τις ημέρες, κι ενώ βρισκόμαστε λίγα μέτρα μακριά από την έναρξη της Liga Endesa. Βλέπετε, ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλείται να διαχειριστεί πολλά και σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα, αφού ο Πέτερι Κόπονεν είναι μόνο ένα από τα θέματα με τα οποία πρέπει να μάθει να ζει.

Θυμίζουμε πως ο πρώην γκαρντ της Χίμκι βρίσκεται στα "πιτς" μετά από ατύχημα στο οποίο ενεπλάκη το ταξί που τον μετέφερε την προηγούμενη εβδομάδα. Την επομένη της ολοκλήρωσης του SuperCopa όμως, τα ονόματα στο απουσιολόγιο αυξήθηκαν επικίνδυνα.

Ο Πάου Ρίμπας αποχώρησε από τον τελικό δύο λεπτά πριν το τέλος με πρόβλημα στον δικέφαλο, ενώ ο Ταϊρίς Ράις έχει ενοχλήσεις στο γόνατο -ως απόρροια χτυπήματος που δέχθηκε στον ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Την Τρίτη (27/9) έγινε γνωστό ένα ακόμη πρόβλημα, αυτό που αφορά τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Όπως ενημέρωσε επίσημα η Μπαρτσελόνα, ο "Λα Μπόμπα" αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον δεξιό μηρό, με αποτέλεσμα να είναι εξαιρετικά αμφίβολος για τις πρώτες επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις των "μπλαουγκράνα".

Κοινώς, δεν θα χάσει μόνο την πρεμιέρα της Liga Endesa, αλλά ενδεχομένως κι αυτή της EuroLeague απέναντι στην Ούνικς Καζάν (14/10, 19:00).

Γι αυτό, έκαναν την εμφάνισή τους δημοσιεύματα που εμπλέκουν την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα με τον Τζέικομπ Πούλεν, ο οποίος στο παρελθόν αγωνίστηκε στην Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα λοιπόν με όσα αναφέρουν ισπανικές ιστοσελίδες, ο βραχύσωμος πλεϊμέικερ βρίσκεται στο "στόχαστρο" των "μπλαουγκράνα" προκειμένου να καλύψει, εν μέρει, τα πολλά κενά που υπάρχουν, με κυριότερο αυτό του Πέτερι Κόπονεν, για τον οποίο δεν υπάρξει σαφής ημερομηνία επιστροφής στη δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ