ΜΠΑΣΚΕΤ

"Κόπηκε" στις εξετάσεις της Μπαρτσελόνα ο Λοτζέσκι

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - ZALGIRIS KAUNAS (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ασχημη εξέλιξη για τον Ματ Λοτζέσκι, που "κόπηκε" στις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες τον υπέβαλε η Μπαρτσελόνα σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα που επικαλείται η Marca.

Αν οι φήμες από την Ισπανία έχουν βάση, τότε ο Ματ Λοτζέσκι δεν πρόκειται να φορέσει τη φανέλα της Μπαρτσελόνα καθώς δεν πέρασε τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες τον υπέβαλαν σήμερα οι παράγοντες της ομάδας.

Δημοσιεύματα από τη χώρα, τα οποία επικαλείται και η Marca, υποστηρίζουν ότι ο πρώην πλέον παίκτης του Ολυμπιακού ήθελε να γίνει το τέταρτο απόκτημα των Καταλανών το φετινό καλοκαίρι μετά τους Ερτέλ, Μορμάν και Οριόλα, όμως οι εξονυχιστικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ανάγκασαν τη Μπαρτσελόνα να κάνει πίσω.

Και κάπως έτσι, αν όντως ισχύουν οι συγκεκριμένες πληροφορίες, ο Λοτζέσκι βγαίνει ξανά στην αγορά ως free agent για να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του μετά από τέσσερις σεζόν στην Ελλάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ