ΜΠΑΣΚΕΤ

"Κόπηκε" στα ιατρικά ο Εμπάκουε

"Κόπηκε" στα ιατρικά ο Εμπάκουε

Δύο εβδομάδες μόλις κράτησε το πέρασμα του Τρέβορ Εμπάκουε από την Ουνικάχα Μάλαγα, με την ισπανική ομάδα να ενημερώνει ότι τερμάτισε τη συνεργασία της με τον 27χρονο σέντερ, επειδή "κόπηκε" στις εξετάσεις που του έγιναν.

Η μεταγραφή του Τρέβορ Εμπάκουε ήταν από τις πλέον "δυνατές" της Ουνικάχα Μάλαγα το καλοκαίρι, μιας κι η αξία του 27χρονου σέντερ είναι δεδομένη. Ο πρώην παίκτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, που παρεμπιπτόντως εξετάστηκε από τον Αργύρη Πεδουλάκη για τον Παναθηναϊκό Superfoods, υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ισπανική ομάδα, αλλά εν τέλει δεν θα φορέσει ποτέ τη φανέλα της.

Ο λόγος; Κόπηκε στις ιατρικές εξετάσεις που του έγιναν δύο εβδομάδες μετά την έναρξη της προετοιμασίας. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Ουνικάχα Μάλαγα, ο παίκτης διαμαρτυρόταν από την πρώτη μέρα των προπονήσεων για μικροενοχλήσεις στα γόνατα, στοιχείο που ανάγκασε το ιατρικό τιμ να προβεί σε περαιτέρω ιατρικές εξετάσεις, για να διαπιστώσει το (όποιο) μέγεθος του προβλήματος.

Τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά στα οποία προσδοκούσαν οι δύο πλευρές, αφού " ο αθλητής παρουσιάζει πρόβλημα στα δύο γόνατα, που δεν του επιτρέπει να προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα. Μόλις εξετάστηκε από τους γιατρούς της ομάδας έγινε σαφές πως θα χρειαστεί σημαντικό χρονικό διάστημα αποχής από τη δράση έως ότου είναι έτοιμος να προσφέρει. Ως εκ τούτου διεκόπη η συνεργασία των δύο πλευρών, με τον αθλητή να έχει ήδη αποχωρήσει από την προετοιμασία της Ουνικάχα Μάλαγα".

Θυμίζουμε πως ο 27χρονος σέντερ, που "έβγαλε μάτια" με την Μπάμπεργκ προ διετίας, δεν κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία του πέρσι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, έχοντας κι εκεί αρκετά μικροπροβλήματα τραυματισμών. Θέματα που εκ του αποτελέσματος αποδείχθηκαν αξεπέραστα, αποτελώντας τον λόγο "διαζυγίου" με την Ουνικάχα Μάλαγα, δύο μόλις εβδομάδες μετά την έναρξη της προετοιμασίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ