ΜΠΑΣΚΕΤ

Κοντά στη Μπαρτσελόνα ο Μπαρτζώκας

Κοντά στη Μπαρτσελόνα ο Μπαρτζώκας

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρίσκεται πολύ κοντά στο να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, μετά από διαπραγματεύσεις των "μπλαουγράνα" με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν και παρά το αρχικό προβάδισμα Κατσικάρη για τη θέση.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα στην επίσημη ιστοσελίδα της Lega Edensa όπου συμπεριλαμβάνονται οι φήμες της ημέρας, αναφέρεται ότι η Μπαρτσελόνα διαπραγματεύεται με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν για να φέρει στην Βαρκελώνη τον Γιώργο Μπαρτζώκα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας προπονητής δεσμευόταν με συμβόλαιο από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν την οποία κι οδήγησε φέτος στην ιστορική πρόκριση στο φάιναλ-φορ του Βερολίνου.

Ο Μπαρτζώκας φαίνεται να είναι αυτός που θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα, από τη στιγμή που ξεπεράστηκε το εμπόδιο του συμβολαίου του. Τις τελευταίες ημέρες εξερευνώντας τις εναλλακτικές λύσεις οι "μπλαουγράνα" μίλησαν από κοντά με τον Φώτη Κατσικάρη, τον Αντρέα Τρινκέρι , ενώ εξέτασαν και το σενάριο της συνεργασίας του Σίτο Αλόνσο με τον έμπειρο Αΐτο Ρενέσες, το οποίο και απορρίφθηκε αρκετά νωρίς.

Μάλιστα οι Καταλανοί την προηγούμενη βδομάδα είχαν ξεχωρίσει τον ομοσπονδιακό τεχνικό Φώτη Κατσικάρη. Αυτό, όμως, πριν ξεκαθαρίσει το θέμα του Μπαρτζώκα, που όπως φαίνεται ήταν εξ αρχής ο Νο1 στόχος.

Αν ολοκληρωθεί η συμφωνία ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα γίνει ο πρώτος Έλληνας προπονητής που κάθεται στον πάγκο της Μπαρτσελόνα και ο δεύτερος που θα κοουτσάρει στην Ισπανία μετά τον Φώτη Κατσικάρη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ