ΜΠΑΣΚΕΤ

Κλαβέρ και Ντόλμαν φέρνουν Βεζένκοφ στον Άρη

Κλαβέρ και Ντόλμαν φέρνουν Βεζένκοφ στον Άρη

Οι Ισπανοί αναφέρουν πως η απόκτηση του Βίκτορ Κλαβέρ, σε συνδυασμό με την παραμονή του Τζάστιν Ντόλμαν στην Μπαρτσελόνα, φέρνουν τον Αλεξάνταρ Βεζένκοφ κοντά στον Άρη με μορφή δανεισμού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Mundo Deportivo , ο Αλεξάντερ Βεζένκοφ αναμένεται να παραχωρηθεί στον Άρη με μορφή δανεισμού για την ερχόμενη σεζόν.

Οι Ισπανοί τονίζουν πως από την στιγμή που αποκτήθηκε στην ομάδα ο Βίκτορ Κλαβέρ, ο οποίος ήταν ο διακαής πόθος του Γιώργου Μπαρτζώκα για την θέση "4", σε συνδυασμό με την παραμονή του πάουερ-φόργουορντ, Τζάστιν Ντόλμαν, ο Αλεξάντερ Βεζένκοφ δεν αναμένεται να έχει χρόνο συμμετοχής. Και όπως αναφέρουν, το πιθανότερο είναι να παραχωρηθεί δανεικός στον Άρη, με σκοπό ο παίκτης να βρίσκεται σε μία ομάδα που θα έχει ενεργό ρόλο.

Παράλληλα, το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν έχει σε μεγάλη εκτίμηση τις δυνατότητες του Αλεξάνταρ Βεζένκοφ, με τον δημοσιογράφο να εκφράζει την απορία του για το γεγονός, αν και ο Βούλγαρος πάουερ-φόργουορντ αναδείχθηκε τόσο σε MVP του ελληνικού πρωταθλήματος, όσο και στον πρώτο σκόρερ της λίγκας, την σεζόν 2014-2015.

Σύμφωνα με το κείμενο, οι διαπραγματεύσεις του Άρη με την Μπαρτσελόνα για την επιστροφή του Αλεξάνταρ Βεζένκοφ είναι προχωρημένες, αλλά αναφέρει επίσης πως στο ενδεχόμενο που δεν γίνει το "deal" με την ομάδα της Θεσσαλονίκης, τότε υπάρχει εναλλακτική λύση, η Εστουντιάντες.

Ο 20χρονος (6/8/1995) Αλεξάνταρ Βεζένκοφ, αγωνίστηκε στον Άρη για μία τετραετία (2011-2015) και το περασμένο καλοκαίρι πήρε μεταγραφή στην ομάδα της Μπαρτσελόνα, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο έως και το 2019, με συνολικές αποδοχές που φτάνουν τα 2.000.000 ευρώ. Στο συμβόλαιο του υπάρχει και buyout για το ΝΒΑ που φτάνει το 1.000.000 ευρώ.

Κλαβέρ και Ντόλμαν φέρνουν Βεζένκοφ στον Άρη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ