ΜΠΑΣΚΕΤ

Κλαβέρ: "Έχω προτάσεις και εκτός Ισπανίας"

Κλαβέρ: "Έχω προτάσεις και εκτός Ισπανίας"

Ο Βίκτορ Κλαβέρ είχε συμφωνήσει με την Ρεάλ, αλλά η Βαλένθια ζητά 3.000.000 ευρώ για να τον αφήσει. Η υπόθεση έχει "κολλήσει" και ο παίκτης τόνισε πως έχει προτάσεις και εκτός Ισπανίας.

Ο Βίκτορ Κλαβέρ έχει αποχωρήσει από την Λοκομοτίβ Κουμπάν και ψάχνει τον νέο σταθμό της καριέρας του. Για τον Ισπανό φόργουορντ ενδιαφέρθηκε "ζεστά" η Ρεάλ Μαδρίτης, οι πρωταθλητές Ισπανίας μάλιστα ήρθαν σε συμφωνία με τον παίκτη, αλλά η υπόθεση... κόλλησε στην Βαλένθια.

Ο Βίκτορ Κλαβέρ αγωνίστηκε για μία εξαετία (2006-2012) στην Βαλένθια, όντας μέλος της ομάδας από 16 ετών και όταν το 2012 αποχώρησε για το ΝΒΑ και τους Μπλέιζερς, οι "νυχτερίδες" διατήρησαν τα δικαιώματα του στο ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ισπανία.

Όταν, λοιπόν, η Ρεάλ Μαδρίτης ήρθε σε συμφωνία με το Βίκτορ Κλαβέρ, ακολούθως έπρεπε να πάρει και το "ΟΚ" της Βαλένθια, δίνοντας ένα χρηματικό ποσό. Οι "νυχτερίδες", όμως, ζήτησαν 3.000.000 ευρώ (!) για να τον παραχωρήσουν, χρήματα τα οποία οι Πρωταθλητές Ισπανίας δεν είναι πρόθυμοι να δώσουν.

Ο Βίκτορ Κλαβέρ έχει εκφράσει την επιθυμία του να αγωνιστεί στην Ρεάλ Μαδρίτης, έχει ήδη συμφωνήσει σε όλα με τους πρωταθλητές Ισπανίας και αναμένει να τα "βρουν" οι δύο ομάδες στα χρήματα. Πάντως, ο 28χρονος φόργουορντ, σε πρόσφατες δηλώσεις του, τόνισε πως δεν έχει προτάσεις μόνο από την Ισπανία, αλλά και από άλλες ευρωπαϊκές ομάδες και αν η υπόθεση συνεχίσει να κωλυσιεργεί, τότε ο παίκτης θα στραφεί και πάλι στο εξωτερικό, καθώς εκεί δεν έχει περιορισμούς για να βρει συμβόλαιο. Το να επιστρέψει στην Βαλένθια, δεν βρίσκεται στις προτεραιότητες του, καθώς θέλει να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ σε ομάδα που αγωνίζεται στην Euroleague.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ