ΜΠΑΣΚΕΤ

Κερεχέτα: "Ο Περάσοβιτς θα πάει στην Αναντολού Εφές"

Κερεχέτα: "Ο Περάσοβιτς θα πάει στην Αναντολού Εφές"

Ο Χοσεάν Κερεχέτα δήλωσε πως ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς έχει συμφωνήσει εδώ και ένα μήνα να συνεχίσει την καριέρα του στην Αναντολού Εφές.

Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση της σεζόν για τη Λαμποράλ Κούτσα, ο Χοσεάν Κερεχέτα έκανε τον απολογισμό της φετινής πορείας της ομάδας του, βγάζοντας... είδηση. Εντάξει, όχι ακριβώς έτσι, απλά έδωσε επίσημο τόνο στην έντονη φημολογία που είχε διαρρεύσει εδώ και μερικές εβδομάδες σχετικά με τη συμφωνία του Βέλιμιρ Περάσοβιτς με την Αναντολού Εφές.

" Μετά το τέλος του Final Four, ο κόουτς με ενημέρωσε ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αναντολού Εφές. Μου έκανε εντύπωση το χρονικό σημείο στο οποίο μου ανακοίνωσε την απόφασή του, αλλά δεν μπορούσα να κάνω πολλά. Το μόνο που του ζήτησα ήταν να ολοκληρώσει τη χρονιά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο", τόνισε χαρακτηριστικά πριν εξηγήσει ότι " τυπικά σήμερα (14/6) ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τη Λαμποράλ Κούτσα. Του εύχομαι τα καλύτερα από εδώ και πέρα".

Φυσικά δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα πεπραγμένα της βασκικής ομάδας, σχολιάζοντας πως " είναι κρίμα γιατί σε πολύ σημαντικά σημεία της σεζόν, "πληγωθήκαμε" από τις απουσίες και τους τραυματισμούς βασικών μας παικτών", ενώ είπε ότι " είχαμε 14% αύξηση στην προσέλευση του κόσμου. Την επόμενη χρονιά το μπάτζετ μας θα ανέβει κατά 30% με 40%. Πρέπει να ετοιμαστούμε για τα νέα δεδομένα. Σε ένα διάστημα ενός μήνα, η ομάδα μπορεί να δίνει τρία με τέσσερα παιχνίδια ανά εβδομάδα. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γι αυτό, με 14-15 παίκτες στο ρόστερ".

Τέλος τόνισε πως " προτεραιότητά μας αποτελεί να βρούμε προπονητή. Αν καταφέρουμε να κρατήσουμε το μεγαλύτερο μέρος του φετινού κορμού, τότε πιστεύω ότι θα είμαστε άκρως ανταγωνιστικοί. Θέλω να συνεχίσουμε με την ίδια λογική, δεν θέλω να χάσει η ομάδα την ταυτότητά της".

Σύμφωνα μάλιστα με τον δημοσιογράφο Ντέιβιντ Πικ, ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς θα εισπράξει 550.000 ευρώ για τον πρώτο και 650.000 ευρώ για τον δεύτερο χρόνο του συμβολαίου που θα υπογράψει με την τουρκική ομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ