ΜΠΑΣΚΕΤ

Κέρδισε και ηρέμησε η Μπαρτσελόνα

Κέρδισε και ηρέμησε η Μπαρτσελόνα

Δύο ημέρες μετά τη βαριά ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης για την EuroLeague η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε εύκολα με 92-80 της Εστουντιάντες.

Την περασμένη Παρασκευή (18/11) η Μπαρτσελόνα διασύρθηκε εντός έδρας με 63-102 από την Ρεάλ Μαδρίτης για την EuroLeague. Δύο ημέρες αργότερα ωστόσο, κόντρα στην - συντοπίτισσα των Μαδριλένων - Εστουντιάντες η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ξέσπασε, παίρνοντας μία άνετη νίκη με 92-80.

Οι "μπλαουγκράνα" είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το ξεκίνημά του, ξεφεύγοντας με 28-22 και 51-32 στο πρώτο ημίχρονο, ενώ έκλεισαν την τρίτη περίοδο προηγούμενοι με 71-49. Κάπως έτσι, είχαν την πολυτέλεια να... χαλαρώσουν στην συνέχεια, φτάνοντας διά περιπάτου στη νίκη, που σίγουρα θα προσφέρει λίγη ηρεμία στο στρατόπεδο της ομάδας.

Κορυφαίος των νικητών ήταν ο Μάρκους Έρικσον με 18 πόντους, με τον Άντε Τόμιτς να προσθέτει 17 πόντους και 8 ριμπάουντ και τους Αλέξανδρο Βεζένκοφ και Μπραντ Όλεσον να προσθέτουν από 12 πόντους. Για την Εστουντιάντες, ο μόνος παίκτης που διασώθηκε ήταν ο - άλλοτε παίκτης της Μπαρτσελόνα για ένα φεγγάρι - Έντουϊν Τζάκσον με 25 πόντους και 5 ριμπάουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ