ΜΠΑΣΚΕΤ

Κατσικάρης - Μπιλμπάο και στη μέση 81.943 ευρώ!

Κατσικάρης - Μπιλμπάο και στη μέση 81.943 ευρώ!

Οι φίλοι της Μπιλμπάο αποθέωσαν χθες (7/2) τον Φώτη Κατσικάρη κατά την επιστροφή του ως αντίπαλος στην Bilbao Arena ωστόσο ο ομοσπονδιακός κόουτς συνεχίζει να έχει ανοικτούς λογαριασμούς με την πρώην ομάδα του.

Ο Φώτης Κατσικάρης επέστρεψε για πρώτη στην Bilbao Arena ως αντίπαλος της Μπιλμπάο και οι 9.000 φίλαθλοι που βρέθηκαν στις εξέδρες αποθέωσαν τον κόουτς της Μούρθια ο οποίος συνδύασε την παρουσία του στον πάγκο των Βάσκων με τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία του οργανισμού.

Επί ημερών Κατσικάρη (2010-13), η Μπιλμπάο έφτασε ως τους τελικούς της Liga Endesa κόντρα στην Μπαρτσελόνα ενώ προκρίθηκε στα playoffs της Euroleague όπου αποκλείστηκε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 3-1 νίκες! Οι ''Men in Black'' έκαναν ιδανικό ντεμπούτο στον θεσμό απέναντι στον μετέπειτα πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, σημείωσαν δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στη regular season κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ, έκαναν το 4-2 στο Top-16 κι εν συνεχεία έφτασαν ως τα προημιτελικά όπου ζόριζαν την "ομάδα του στρατού".

Παρ' όλα αυτά, ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει λαμβάνειν από την πρώην ομάδα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, την περασμένη εβδομάδα πραγματοποιήθηκε νέα δίκη σε ό,τι αφορά τις οικονομικές εκκρεμότητες της Μπιλμπάο προς τον Κατσικάρη. Ο Νικαιώτης κόουτς αξιώνει 91.507 ευρώ από τους Βασκους που αναγνωρίζουν... μόνο 9.564 ευρώ! Μεταξύ των δυο πλευρών δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία και τη λύση θα δώσουν οι δικαστικές αρχές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ