ΜΠΑΣΚΕΤ

Κατσικάρης: "Και τη ψυχή μας για την πρόκριση"

Κατσικάρης: "Και τη ψυχή μας για την πρόκριση"

H Mούρθια του Φώτη Κατσικάρη βρίσκεται αντιμέτωπη με την υπέρτατη πρόκληση. Να αποκλείσει τη Ρεάλ στα προημιτελικά των playoffs και ο Έλληνας κόουτς εξήγησε ότι οι παίκτες του θα δώσουν και τη ψυχή τους για να το πετύχουν!

To 91-87 επί της Ρεάλ στο Palacio Municipal De Deportes ήταν ιστορικής σημασίας για τη Μούρθια του Φώτη Κατσικάρη που ισοφάρισε σε 1-1 την προημιτελική σειρά με τη "Βασίλισσα" και πανηγύρισε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στα playoffs.

Η σειρά μεταφέρεται στο Barclaycard Center (31/5, 22:00) της Μαδρίτης ενώ ο νικητής εξασφαλίζει την πρόκρισή του στα ημιτελικά, όπου περιμένει ήδη η Βαλένθια! "Έχουμε μπροστά μας 40 λεπτά. Μπορώ, λοιπόν, να σας εγγυηθώ ότι θα δώσουμε και τη ψυχή μας για να πετύχουμε. Θα παίξουμε για πέμπτη φορά φέτος όμως δεν πρόκειται να αλλάξουμε κάτι στο παιχνίδι μας. Η καρδιά και η ψυχή ξεπερνούν κάθε δυσκολία. Αυτή η ομάδα έχει ψυχή! Σε αυτές τις περιπτώσεις, οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά".

Παρεμπιπτόντως, η Μούρθια σκοράρει 93.2 πόντους μ.ό. σε τέσσερις αναμετρήσεις με τη Ρεάλ φέτος. Δυο στην κανονική περίοδο και δυο στα playoffs.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ