ΜΠΑΣΚΕΤ

Κατσικάρης: "Δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι"

Κατσικάρης: "Δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι"

Η Μούρθια θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά των playoffs και ο Φώτης Κατσικάρης υπενθύμισε το θαύμα της Μπιλμπάο που έφτασε ως τους τελικούς, το 2011!

Η Μούρθια έκανε ιδανικό φίνις στην κανονική διάρκεια της Liga Endesa και θα αντιμετωπίσει τη Ρεάλ Μαδρίτης στα προημιτελικά με μειονέκτημα έδρας ενώ ο Φώτης Κατσικάρης εξήγησε πως ο ίδιος και οι παίκτες του δεν πρόκειται να... χαμηλώσουν τις φιλοδοξίες τους.

"Η Ρεάλ είναι... Ρεάλ. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε επίγνωση της κατάστασης και της δυσκολίας. Ας κάνουμε, λοιπόν, τη δουλειά μας και ας δείξουμε χαρακτήρα. Δεν είναι κακό να ονειρεύεσαι! Δεν θα χαμηλώσουμε τις προσδοκίες και τις φιλοδοξίες μας. Αντίθετα, θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Οι παίκτες μου έχουν εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους. Το 2011 κάναμε ένα θαύμα με την Μπιλμπάο (σ.σ. πρόκριση στους τελικούς του ισπανικού πρωταθλήματος). Δεν χάνουμε την πίστη μας" εξήγησε στην αρχική τοποθέτηση ο κόουτς της Μούρθια.

Στη συνέχεια ο Κατσικάρης παραδέχτηκε ότι "το περασμένο καλοκαίρι αποδέχτηκα την πρόταση της Μούρθια γνωρίζοντας ότι θα χρειαστεί να ξεπεράσουμε αρκετές δυσκολίες για να πετύχουμε το πρότζεκτ. Δεν χάσαμε την πίστη μας σε κανένα σημείο. Κάναμε εκπληκτική δουλειά σε πνευματικό επίπεδο και προσπαθήσαμε να αποβάλουμε τον εγωισμό από το σύνολο. Ο εγωισμός είναι ο χειρότερος εχθρός και ο μεγαλύτερος αντίπαλος στα αποδυτήρια! Στα τελευταία πέντε παιχνίδια παίξαμε με πνεύμα νικητή και παρουσιάσαμε όμορφο μπάσκετ. Η εφετινή σεζόν με τη Μούρθια θα μείνει για πάντα στην καρδιά μου".

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός ρωτήθηκε για το μέλλον του στην ομάδα: "Δεν το σκέφτομαι. Ο σύλλογος πρέπει να συνεχίσει να αναπτύσσεται, με δεδομένο ότι υπάρχει δυσκολία με τους δυο αγώνες την εβδομάδα, σε Euroleague και Eurocup".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ