ΜΠΑΣΚΕΤ

Κανένα πρόβλημα για Λαμποράλ. Ρεάλ

Κανένα πρόβλημα για Λαμποράλ. Ρεάλ

Η Ρεάλ Μαδρίτης είδε την Σεβίλη να παλεύει μέχρι τέλους, όμως πήρε τη νίκη (87-81) και διατηρήθηκε στην κορυφή. Δεν δυσκολεύτηκε απέναντι στην Μπανταλόνα η Λαμποράλ Κούτσα (87-68)

Τις προηγούμενες μέρες εξασφάλισε τη συμμετοχή της στα play offs της Euroleague. Η Ρεάλ Μαδρίτης το γιόρτασε απέναντι στην Σεβίλη. Και παρά το γεγονός πως οι Σεβιγιάνοι έκαναν δύσκολη τη ζωή των Μαριλένων, οι παίκτες του Λάσο πήραν το αποτέλεσμα που ήθελαν.

Έτσι, με το 87-81, το οποίο επικράτησαν, διατήρησαν την παραμονή τους στην κορυφή. Μαζί με την Μάλαγα, η οποία αν και δυσκολεύτηκε επικράτησε της Βαλένθια με 89-85.

Στα του αγώνα της "βασίλισσας", οι Φελίπε Ρέγιες (20 πόντοι-7 ριμπάουντ) και Ρούντι Φερνάντεθ (18 πόντοι, 2 ριμπάουντ) ήταν οι ηγέτες της ομάδας, τη στιγμή που ο Γιάννης Μπουρούσης σε 11'52'' είχε 5 πόντους (1/3 δίποντα, 3/4 βολές), και 2 ριμπάουντ.

Η έτερη κάτοικος κορυφής, η Μάλαγα, είδε την Βαλένθια να παλεύει μέχρι τέλους, να φτάνει το παιχνίδι στα όριά του, όμως την κρίσιμη στιγμή "μίλησε" η "Martin Carpena" και ο Τζέισον Γκρέιντζερ. Ο Ουρουγουανός με 22 πόντους και 3 ασίστ ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του, στη νίκη με 89-85. ΡΤον ακολούθησε ο Κάρλος Σουάρεθ με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ, με την παρουσία του να είναι καθοριστική.

Από πλευράς Βαλένθια, το μεγάλο παιχνίδι του Σαν Βαν Ρόσομ (21 πόντοι, 3 ριμπάουντ, 4 ασίστ) δεν είχε αντίκρυσμα.

Η Λαμποράλ Κούτσα, είναι σε συνεχή άνοδο και το αποδεικνύει. Οι παίκτες του Ίμπον Ναβάρο επιβλήθηκαν εύκολα της Μπανταλόνα με 87-68, σε ένα παιχνίδι, στο οποίο είχε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, τον έλεγχό του. Ο Ντάβις Μπέρτανς με 16 πόντους και 4 ριμπάουντ ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του, με τον Μάικ Τζέιμς να ακολουθεί με 14 πόντους και 3 ριμπάουντ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ