ΜΠΑΣΚΕΤ

Καμπάτσο και... ξερή η Μπανταλόνα

Καμπάτσο και... ξερή η Μπανταλόνα

Ο Φακούντο Καμπάτσο έγινε ο "ήρωας" της ημέρας στο ισπανικό πρωτάθλημα χάρις στο νικητήριο καλάθι που σημείωσε στον αγώνα της Μούρθια με την Μπανταλόνα. Δείτε το video.

Όταν η μπάλα καίει, τότε ο Φακούντο Καμπάτσο είναι ο άνθρωπος σου! Ο βραχύσωμος Αργεντινός γκαρντ πέτυχε το καλάθι της αγωνιστικής στο ισπανικό πρωτάθλημα, χαρίζοντας στη Μούρθια τη νίκη επί της Μπανταλόνα με 67-65.

Η “Πένια” προηγήθηκε ακόμα και με 13 πόντους διαφορά στο 27' (41-54), ωστόσο οι γηπεδούχοι την κράτησαν στους 11 πόντους στα τελευταία 13 λεπτά, καταφέρνοντας να “κλέψουν” το παιχνίδι. Πρωταγωνιστής δεν ήταν άλλος από τον Καμπάτσο, όχι μόνο επειδή έβαλε 19 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ της Μούρθια, αλλά και γι' αυτό που έκανε στην τελευταία επίθεση.

Με το σκορ 65-65 και το χρονόμετρο να τρέχει προς το μηδέν, ο Αργεντινός πήρε το σκριν από τον Φαβεράνι, εκμεταλλεύτηκε την αλλαγή στα μαρκαρίσματα, με μία γρήγορη αλλαγή κατεύθυνσης βρήκε το χώρο που χρειαζόταν και με floater λίγο μπροστά από τη γραμμή των ελευθέρων βολών έκανε το σκορ 67-65 με 0,8'' να απομένουν. Game over.

Δείτε το video με το καλάθι του Καμπάτσο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ