ΜΠΑΣΚΕΤ

Και επίσημα στη Μούρθια ο Όβι Σόκο

CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΜΟΥΡΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
CHAMPIONS LEAGUE / FINAL-4 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ / ΑΕΚ - ΜΟΥΡΘΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Όπως πρώτο σας ενημέρωσε το Sport24 στις 7/7, ο Όβι Σόκο αποδέχθηκε την πρόταση της Μούρθια και απέρριψε εκείνη της ΑΕΚ. Σήμερα, η συμφωνία των δύο πλευρών επισημοποιήθηκε.

Οι παράγοντες της ΑΕΚ τον είχαν στο στόχαστρό τους, ο 27χρονος Βρετανός το σκέφτηκε πολύ σοβαρά να γυρίσει στην Ελλάδα και η αλήθεια είναι πως έφτασε μια ανάσα από το να πει το "ναι" στους κιτρινόμαυρους, όμως η βελτιωμένη πρόταση της Μούρθια τον κράτησε στην Ισπανία για έναν ακόμη χρόνο. Το Sport24.gr σας ενημέρωσε αποκλειστικά το περασμένο Σάββατο (7/7) για την θετική απάντηση του Όβι Σόκο στη βελτιωμένη πρόταση που του έκανε ο ισπανικός σύλλογος και σήμερα, 11/7, οι άνθρωποι της Μούρθια ανακοίνωσαν την συμφωνία τους μαζί του.

Ο Σόκο έπαιξε στα πανεπιστήμια Alabama/Birmingham και Duquesne, πριν ξεκινήσει την επαγγελματική του καριέρα από την γαλλική Μπουλαζάκ, συνεχίσει στα Τρίκαλα, τον Άρη και την Μούρθια, έκανε σπουδαία σεζόν στο Basketball Champions League, ήταν μέλος της κορυφαίας πεντάδας και είχε 48.5% στα δίποντα και 73% στις βολές, μαζί με 7.4 ριμπάουντ, 1.4 ασίστ και 1 κλέψιμο ανά 28.6 λεπτά συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ