ΜΠΑΣΚΕΤ

Ισπανικές "σειρήνες" για Τιλί

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÆÁËÃÊÉÑÉÓ ÊÁÏÕÍÁÓ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / ZALGIRIS KAUNAS - OLYMPIAKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Βαλένθια βρίσκεται ο Κιμ Τιλί, με την ισπανική ομάδα να προχωράει σε διερευνητική κρούση στον Γάλλο πρώην φόργουορντ του Ολυμπιακού, ώστε να "ανιχνεύσει" τις προθέσεις του.

Η Βαλένθια αναζητά τον παίκτη που πρόκειται να καλύψει το κενό του Λατάβιους Ουίλιαμς, με τον Κιμ Τιλί να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για την κατάληψη μίας θέσης στο ισπανικό ρόστερ της νέας αγωνιστικής περιόδου, όπως υποστηρίζει το δημοσίευμα της "encestando.es".

Ο 29χρονος Γάλλος φόργουορντ δεν κατάφερε να βρει το μπασκετικό του λιμάνι στον Πειραιά και τους "ερυθρόλευκους", με το ενδεχόμενο επιστροφής του στα... γνώριμα λημέρια της ACB (Μούρθια, Μπασκόνια) να συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Πάντως, οι "νυχτερίδες" εξακολουθούν να περιμένουν στο... ακουστικό τους μέχρι το ερχόμενο Σάββατο (14/7) τον Ουίλ Τόμας, καθώς ομάδες από τη Liga Endesa μπορούν να καταθέσουν προσφορά και να υπογράψουν τον 32χρονο Αμερικανό (με γεωργιανό διαβατήριο) πάουερ φόργουορντ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ