ΜΠΑΣΚΕΤ

Η χρονιά των ρεκόρ για τη Μάλαγα

Η χρονιά των ρεκόρ για τη Μάλαγα

Η Ουνικάχα Μάλαγα "σπάει" το ένα ρεκόρ μετά το άλλο, με τη νίκη επί της Γκραν Κανάρια να δημιουργεί ακόμη ένα. Δείτε ποιο είναι αυτό, αλλά και ποια... εκκρεμούν μέχρι το τέλος της Liga Endesa.

Η φετινή χρονιά είναι από τις καλύτερες της σύγχρονης ιστορίας της Ουνικάχα Μάλαγα, στο ισπανικό πρωτάθλημα. Κάτι η παρουσία της ομάδας στην κορυφή της βαθμολογίας, κάτι οι νίκες επί των "μεγάλων" της χώρας έχουν δημιουργήσει προσδοκίες πρωταθλήματος.

Το τι θα καταφέρει η ομάδα του Χοάν Πλάθα στο φινάλε της χρονιάς παραμένει άγνωστο. Δεδομένο είναι πάντως πως οι Ανδαλουσιανοί έκαναν ρεκόρ συνεχόμενων εντός έδρας νικών, μετά από αυτή που πήραν επί της Γκραν Κανάρια . Κι αυτό γιατί πήραν τη 13η σερί νίκη στο "Μάρτιν Καρπένα", ξεπερνώντας κατά μία τις δώδεκα που είχαν από τη σεζόν 2001-02.

Έτσι, παρέμειναν -μαζί με τη Ρεάλ Μαδρίτης- η μοναδική ομάδα που δεν έχει ηττηθεί ακόμα στο "σπίτι" της, την ώρα που ο επόμενος στόχος έχει να κάνει με τις περισσότερες νίκες σε regular season. Κι εδώ, το ρεκόρ κρατά από την αγωνιστική περίοδο 2001-02, χρονιά κατά την οποία η Ουνικάχα Μάλαγα είχε ολοκληρώσει με 27 νίκες και 7 ήττες.

Τούτη την ώρα, μετρά 22 νίκες και 3 ήττες, με εννιά αγωνιστικές να μένουν για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του ισπανικού πρωταθλήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ