ΜΠΑΣΚΕΤ

Η βραδιά των ρεκόρ στη Liga Endesa

Η βραδιά των ρεκόρ στη Liga Endesa

Ο Ρούντι Φερνάντεθ και ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο ήταν οι πρωταγωνιστές της 33ης αγωνιστικής στη Liga Endesa με όσα έκαναν πίσω από τη γραμμή των 6μ75. Αμφότεροι έκαναν ρεκόρ ευστοχίας, στα τρίποντα (video).

Το πρώτο παιχνίδι μετά την κατάκτηση της Euroleague μπορεί να μην συνδυάστηκε με νίκη για τη Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά αυτό ενδεχομένως να έχει μικρή σημασία. Έτσι κι αλλιώς, η "Βασίλισσα" δεν γίνεται να χάσει την πρωτιά στη regular season. Εξ ου και η απόφαση του Πάμπλο Λάσο να αφήσει εκτός δωδεκάδας από τη χθεσινή αναμέτρηση τους Σέρχιο Γιούλ, Γκουστάβο Αγιόν και Φελίπε Ρέγιες.

Σε ένα παιχνίδι όπου η Λαμποράλ Κούτσα έφτασε στην επικράτηση (94-81), αυτοί που ξεχώρισαν ήταν οι παίκτες που είδαν... βαρέλι το αντίπαλο καλάθι. Ο λόγος για τους Ρούντι Φερνάντεθ και Φερνάντο Σαν Εμετέριο. Ο πρώτος είχε 8/11, επίδοση που ισοφάρισε την καλύτερη στην καριέρα του, από την εποχή που αγωνιζόταν στη Μπανταλόνα. Όσο για τον αρχηγό των Βάσκων; Τα 7 τρίποντα (σε 10 προσπάθειες) που πέτυχε κόντρα στους Πρωταθλητές Ευρώπης είναι career high.

Απολαύστε το κονσέρτο για πολυβόλα που είδαμε χθες (20/5) στη χώρα των Βάσκων

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ