ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Βαλένθια "τελείωσε" τον Μπράιαντ μετά από 7 λεπτά!

Η Βαλένθια "τελείωσε" τον Μπράιαντ μετά από 7 λεπτά!

Μόλις εφτά (!) λεπτά κράτησε η θητεία του Τζον Μπράιαντ στη Βαλένθια, με την ισπανική ομάδα να ανακοινώνει το "διαζύγιο" το βράδυ της Παρασκευής (7/10).

Το πρώτο "διαζύγιο" στη Liga Endesa είναι γεγονός. Δεν χρειάστηκαν παρά δύο αγωνιστικές έως ότου ο Πέδρο Μαρτίνεθ πάρει την απόφαση να "χωρίσει" με τον Τζον Μπράιαντ!

Ο θηριώδης σέντερ, που τα τελευταία χρόνια "έβγαζε το ψωμί" του στη Γερμανία, δεν κατάφερε να πείσει τον προπονητή της Βαλένθια, η οποία στήριζε πολλά πάνω του. Από την πρώτη στιγμή διαφάνηκε πως η συνεργασία των δύο πλευρών δεν θα διαρκούσε πολύ αφού ο ίδιος ο παίκτης δεν δίστασε να δηλώσει πως " ξέρω ότι η Βαλένθια έψαχνε τον αντικαταστάτη μου ", λίγο πριν την έναρξη της σεζόν.

Ο λόγος; Τα πολλά παραπανίσια κιλά με τα οποία εμφανίστηκε στην προετοιμασία. Στην πορεία, ο προπονητής των "πορτοκαλί" θέλησε να του δώσει μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά στην πράξη δεν δικαιώθηκε γι αυτή την απόφασή του. Μόλις τη δεύτερη αγωνιστική, ο Πέδρο Μαρτίνεθ εισηγήθηκε τη λύση του συμβολαίου του θηριώδους σέντερ, ο οποίος πρόλαβε να παίξει μόλις 6'53'' στην Liga Endesa!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ