ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Βαλένθια έκανε ένσταση για τον Σλότερ

Η Βαλένθια έκανε ένσταση για τον Σλότερ

Η Βαλένθια ηττήθηκε στον τρίτο ημιτελικό της Liga Endesa, αλλά "απάντησε" με ένσταση που αφορά τη συμμετοχή του Μάρκους Σλότερ στην αναμέτρηση. Ποια τα δεδομένα της υπόθεσης.

Δεν είχαν περάσει παρά μερικά λεπτά από το φινάλε του τρίτου ημιτελικού ανάμεσα σε Βαλένθια και Ρεάλ Μαδρίτης , όταν η πρώτη αποφάσισε να καταθέσει έγγραφη ένσταση για το κύρος της αναμέτρησης. Αφορμή και αιτία αποτέλεσε η συμμετοχή του Μάρκους Σλότερ στην αναμέτρηση, η οποία δεν ήταν νόμιμη -σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η ομάδα του Κάρλες Ντουράν.

Όπως έγινε γνωστό, η Βαλένθια διαμαρτύρεται αφού δεν είχε δηλωθεί ο Αμερικανός σέντερ στο φύλλο αγώνα της αναμέτρησης! Κατόπιν σχετικών εξηγήσεων που προέκυψαν εκατέρωθεν και όπως αποκαλύπτει η ηλεκτρονική έκδοση της "As", η "Βασίλισσα" είχε καταθέσει όλα τα επίσημα έγγραφα για τη συμμετοχή του παίκτη στην αναμέτρηση, αλλά ένα ανθρώπινο λάθος δημιούργησε όλο αυτό το πρόβλημα.

" Εξαιτίας ενός ανθρώπινους λάθους δεν δηλώθηκε το όνομα του Μάρκους Σλότερ στην τρίτη ημιτελική αναμέτρηση της Liga Endesa. Οι διαιτητές εντόπισαν το λάθος, το οποίο διορθώθηκε πριν την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου", ανέφερε η επίσημη τοποθέτηση της Liga Endesa για το θέμα.

Παρεμπιπτόντως, ο Κάρλες Ντουράν εξέφρασε τα παράπονά του για τα σφυρίγματα των διαιτητών στη χθεσινή (9/6) αναμέτρηση, λέγοντας πως " υπήρχαν κάποιες λεπτομέρειες, αλλά γενικότερα νομίζω πως οι διαιτητές ήταν υπέρ το δέον καλοί με τη Ρεάλ Μαδρίτης".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ