ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον Κοζέρ!

Η Ρεάλ Μαδρίτης θέλει τον Κοζέρ!

Με σημερινό (11/12) της δημοσίευμα, η "AS" ενημερώνει πως η Ρεάλ Μαδρίτης έχει βάλει στο "στόχαστρό" της τον Φαμπιάν Κοζέρ, θέλοντας να τον πάρει άμεσα στη Μαδρίτη. Τι αναφέρει το ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας.

Η Ρεάλ Μαδρίτης δίνει απόψε "τελικό" πρόκρισης στο Top 16 της Euroleague, απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου. Για την ακρίβεια, η ομάδα του Πάμπλο Λάσο "παίζει τα ρέστα της" για να συνεχίσει στη διοργάνωση και να μην αποκλειστεί πρόωρα, σε μία από τις μεγαλύτερες αποτυχίες της ιστορίας της -αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε, πως πριν από εφτά μήνες η "Βασίλισσα" κατέκτησε την Euroleague για ένατη φορά στην ιστορία της, επιστρέφοντας στον θρόνο του Πρωταθλητή Ευρώπης μετά από είκοσι χρόνια... φαγούρας.

Γι αυτό τον λόγο προχώρησε σε μεταγραφική ενίσχυση της φροντ λάιν αποκτώντας τον Μορίς Εντούρ, την ώρα που οι Ρούντι Φερνάντεθ και Αντρές Νοτσιόνι είναι εκτός μάχης λόγω τραυματισμού. Ο πρώτος μάλιστα θα παραμείνει στα "πιτς" για περίπου τρεις μήνες, μετά την επέμβαση που έκανε στη μέση προκειμένου να αποκαταστήσει οριστικά τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν από το καλοκαίρι. Η απουσία του αφήνει ένα μεγάλο κενό στην περιφέρεια της Ρεάλ Μαδρίτης, το οποίο οι πρωτευουσιάνοι φιλοδοξούν να "γεμίσουν" με τον Φαμπιάν Κοζέρ.

Αυτό αποκαλύπτει τουλάχιστον σήμερα (11/12) η ηλεκτρονική έκδοση της "AS", στην οποία γίνεται λόγος για έντονο ενδιαφέρον της ισπανικής ομάδας για τον πλεϊμέικερ της Λαμποράλ Κούτσα. Η διοίκηση της "Βασίλισσας" προσπαθεί να εκμεταλλευτεί στο έπακρο το γεγονός πως το συμβόλαιο του Γάλλου πόιντ γκαρντ ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με τον Χοσεάν Κερεχέτα (πρόεδρος της Λαμποράλ Κούτσα) να θέλει ενδεχομένως να εισπράξει κάποιο ποσό, για να μην τον χάσει ως ελεύθερο σε έξι μήνες.

Θέλοντας πάντως να ρίξουν τους τόνους, τόσο ο ίδιος όσο και η Λαμποράλ Κούτσα αρνήθηκαν οποιαδήποτε επαφή με την πλευρά των Πρωταθλητών Ευρώπης, τονίζοντας πως δεν γνωρίζουν κάτι για το φημολογούμενο ενδιαφέρον που υπάρχει από την άλλη πλευρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ