ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Ρεάλ Μαδρίτης δανείζει τον Σουάρεθ

Η Ρεάλ Μαδρίτης δανείζει τον Σουάρεθ

Η Ρεάλ Μαδρίτης αποφάσισε να παραχωρήσει -με τη μορφή δανεισμού- τον Άλεξ Σουάρεθ στην Μπιλμπάο. Ομπραντόιρο και Μανρέσα έμειναν... με την όρεξη.

Η απόκτηση του Άλεξ Σουάρεθ από τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν η πιο αναμενόμενη είδηση των προηγούμενων ημερών στη Liga Endesa. Δεν είχε προκύψει από κάπου άλλωστε πως η "Βασίλισσα" ενδιαφερόταν για τον νεαρό φόργουορντ, που έχει αποκτήσει το προσωνύμιο "ο νέος Γκαρμπαχόσα".

Ο 22χρονος φόργουορντ υπέγραψε πολυετές συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα του Πάμπλο Λάσο, αλλά θα πρέπει να περιμένει λίγο ακόμη μέχρι να φορέσει τη φανέλα των "μερένχες". Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως ο Πάμπλο Λάσο αποφάσισε να τον παραχωρήσει -με τη μορφή δανεισμού- στην Μπιλμπάο, για τον επόμενο χρόνο. Οι "άνδρες με τα μαύρα" ήταν η ομάδα που κέρδισε τη σχετική... κούρσα, αφήνοντας στα "κρύα του λουτρού" τόσο την Μανρέσα όσο και την Ομπραντόιρο, που εκδήλωσαν ενδιαφέρον για τον παίκτη.

Θυμίζουμε πως ο νεαρός παίκτης είχε 4.7 πόντους και 1.4 ριμπάουντ στα 11.8 λεπτά συμμετοχής που είχε κατά μέσο όρο στη Liga Endesa.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ