ΜΠΑΣΚΕΤ

"H Παρτιζάν αποφάσισε να πουλήσει τον Μαρίνκοβιτς"

"H Παρτιζάν αποφάσισε να πουλήσει τον Μαρίνκοβιτς"

Ο τεχνικός της Παρτιζάν, Μίροσλαβ Νίκολιτς, δήλωσε σε Σέρβους δημοσιογράφους ότι ο σύλλογος αποφάσισε να πουλήσει τον Βάνια Μαρίνκοβιτς στη Μπασκόνια προκειμένου να καλύψει μέρος των χρεών του.

Η Μπασκόνια κινήθηκε αστραπιαία για την περίπτωση του Βάνια Μαρίνκοβιτς και, όπως φαίνεται, θα δικαιωθεί, αφού η μετακίνησή του από την Παρτιζάν στην πόλη των Βάσκων πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Όπως αποκάλυψε με δηλώσεις του σε Σέρβους δημοσιογράφους ο τεχνικός της Παρτιζάν, Μίροσλαβ Νίκολιτς, η απόφαση να παραχωρηθεί ο διεθνής γκαρντ έχει ήδη παρθεί για... οικονομικούς λόγους: " Δεν θα τον έχουμε τη νέα σεζόν μαζί μας. Το παιδί πήγε ήδη στην Ισπανία, αφού η διοίκηση αποφάσισε να τον πουλήσει" δήλωσε αρχικά ο Νίκολιτς, για να συμπληρώσει: " Δε μπορούσαμε να τον κρατήσουμε. Ήταν μία καλή προσφορά, ενώ είχε συμβόλαιο με εμάς για ακόμα έναν χρόνο. Θα χρησιμοποιήσουμε τα χρήματα που θα πάρουμε για να καλύψουμε παλαιότερα χρέη".

Αν ισχύουν τα ποσά που έχουν ακουστεί, η Παρτιζάν αναμένεται να βάλει στα ταμεία της 500.000 ευρώ για την πώληση του 20χρονου γκαρντ, ο οποίος θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην χώρα. ην σεζόν που ολοκληρώθηκε ο Μαρίνκοβιτς είχε 8.1 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μέσο όρο σε 26.7 λεπτά συμμετοχής στην Αδριατική Λίγκα και 7.7 πόντους και 2.3 ριμπάουντ μέσο όρο με 45.7% στα τρίποντα στο Basketball Champions League.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ