ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μπασκόνια θέλει να ξεφορτωθεί τον Μπαρνιάνι

Η Μπασκόνια θέλει να ξεφορτωθεί τον Μπαρνιάνι

Ο Αντρέα Μπαρνιάνι έχει απογοητεύσει φέτος τους ανθρώπους της Μπασκόνια, κυρίως λόγω των πολλών τραυματισμών του, με αποτέλεσμα να έχει μπει σε ισχύ το πλάνο περί άμεσης αποδέσμευσής του.

Όταν η Μπασκόνια ανακοίνωνε την απόκτηση του Αντρέα Μπαρνιάνι, όλοι έμειναν έκπληκτοι με την επιστροφή του πολύπειρου σέντερ στην Ευρώπη. Έχοντας ως αποστολή να "μπει στα παπούτσια" του Γιάννη Μπουρούση, ο πρώην NBAer επέστρεψε στα μέρη μας με σκοπό να θυμίσει σε όλους ποιος είναι.

Η θέληση από την πράξη όμως απέχουν πάρα πολύ, με τους τραυματισμούς να αποτελούν άλυτο πρόβλημα για τον ίδιο. Πότε η μέση, πότε τα γόνατα, δεν του επέτρεψαν να βρίσκεται συχνά στο παρκέ, με τον Σίτο Αλόνσο να συμβιβάζεται τους τελευταίους τρεις μήνες πως δεν μπορεί να τον υπολογίζει, διαμορφώνοντας ανάλογα το rotation της Μπασκόνια.

Δεδομένου όμως του μεγάλου συμβολαίου και της μηδενικής προσφοράς του, ο Χοσεάν Κερεχέτα αποφάσισε να του πει "αντίο" μια ώρα αρχύτερα. Αυτό υποστηρίζει τουλάχιστον με σημερινό του δημοσίευμα το Sportando , το οποίο επισημαίνει πως οι δύο πλευρές έχουν ξεκινήσει τις διαπραγματεύσεις για πρόωρη λύση της συνεργασία τους (η οποία κανονικά ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2018).

Το ύψος του buy out απασχολεί τις δύο πλευρές, με τον "Il Mago" να έχει πλέον ως στόχο την επιστροφή στην... κανονικότητα και την παρουσία του στο EuroBasket.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ