ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μπασκόνια δίδαξε αθλητική παιδεία!

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÐÁÏ - ÌÐÁÓÊÏÍÉÁ / EUROLEAGUE / PANATHINAIKOS - BASKONIA (Eurokinissi Sports / ÈÁÍÁÓÇÓ ÄÇÌÏÐÏÕËÏÓ) EUROKINISSI SPORTS

Μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της στο twitter η Μπασκόνια αποθέωσε τον Ρόντρι Μπομπουά. Ναι, τον παίκτη που έκανε λάθος στην τελευταία επίθεση στο ματς με τον Παναθηναϊκό!

Στον αθλητισμό πρέπει να ξέρεις να κερδίζεις, πρέπει να ξέρεις και να χάνεις. Το σημαντικότερο όμως είναι να θυμόμαστε ότι και οι αθλητές είναι άνθρωποι. Για ποιο λόγο αυτός ο πρόλογος; Μα, για να σας αναφέρουμε τι έκανε η Μπασκόνια για τον Ρόντρι Μπομπουά.

Ο 28χρονος Γάλλος είναι το σημείο αναφοράς στη φετινή ομάδα των Ισπανών και στην αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του.

Μάλιστα, θα μπορούσε να δώσει τη νίκη στην ομάδα του στην τελευταία φάση όμως δεν υπολόγισε το χρόνο και του έμεινε η μπάλα στα χέρια. Η αντίδραση της Μπασκόνια ήταν άμεση και έγραψε στον επίσημο λογαριασμό της: "Το ταλέντο σου μας έχει προσφέρει και θα μας προσφέρει πολλά αυτή τη σεζόν, Ρόντρι. Σήμερα είμαστε περισσότερο υπερήφανοι για εσένα. Στα καλά και στα άσχημα"

Δείτε το σχετικό ποστάρισμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ