ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με Ράις, θέλει και Κοζέρ

Η Μπαρτσελόνα συμφώνησε με Ράις, θέλει και Κοζέρ

Ο "δαιμόνιος" Αμερικανός γκαρντ, Ταϊρίς Ράις, αφήνει την Χίμκι καθώς συμφώνησε με την Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα ενδιαφέρεται και για την απόκτηση του Φαμπιέν Κοζέρ.

Η Μπαρτσελόνα έχει αρχίσει και παίρνει μπρος στα μεταγραφικά της ζητήματα, καθώς μετά την απόκτηση του Ισπανού φόργουορντ, Βίκτορ Κλαβέρ , με τον οποίο ο (νέος κόουτς των Καταλανών) Γιώργος Μπαρτζώκας συνεργάστηκε στην Λοκομοτίβ Κουμπάν, οι Καταλανοί ήρθαν σε συμφωνία και με τον Ταϊρίς Ράις.

Ο "δαιμόνιος" Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος ήταν ο MVP του Final Four του 2014, κατακτώντας την Euroleague με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, ύστερα από μία διετία στην Χίμκι στην οποία συνέχισε τις εξαιρετικές εμφανίσεις, αφήνει τον ευρωπαϊκό Βορρά και μετακομίζει στον Νότο και στην Ισπανία. Ο Ταϊρίς Ράις, ο οποίος μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση τόσο στην επίθεση, όσο και στην δημιουργία στο παιχνίδι των Καταλανών, θα είναι ο νέος πλέι-μέικερ της Μπαρτσελόνα, αντικαθιστώντας ουσιαστικά τον αποχωρήσαντα Τόμας Σατοράνσκι. Ο Τσέχος γκαρντ θα συνεχίσει την καριέρα του στους Ουάσινγτον Ουίζαρντς και στο ΝΒΑ.

Παράλληλα, σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει ζητήσει την απόκτηση του Γάλλου διεθνή κόμπο-γκαρντ, Φαμπιέν Κοζέρ, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην Λαμποράλ Κούτσα, φτάνοντας μαζί της έως και στο Final Four του Βερολίνου, αν και εκεί αγωνίστηκε ελάχιστα καθώς είχε μόλις αναρρώσει από τραυματισμό. Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για να τον φέρει στην Βαρκελώνη. Στην λίστα βρίσκονται επίσης ο Αργεντινός πλέι-μέικερ, Φακούντο Καμπάτσο (Μούρθια και πρώην παίκτης της Ρεάλ), ο Αμερικανομεξικανός σούτινγκ-γκαρντ, Σκοτ Μπάμφορθ που ανήκει στην Σεβίλλη και ο έμπειρος σέντερ, Φραν Βάθκεθ, o οποίος είναι ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ