ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μπαρτσελόνα ρώτησε για Πλάθα

Η Μπαρτσελόνα ρώτησε για Πλάθα

Η αποτυχία της φετινής αγωνιστικής περιόδου έχει φέρει σε δύσκολη θέση τον Τσάβι Πασκουάλ, που ενδεχομένως να αποχωρήσει από τον πάγκο της Μπαρτσελόνα. Ήδη, οι "μπλαουγκράνα" ρώτησαν για τον Ζοάν Πλάθα.

Η Ρεάλ Μαδρίτης τα πήρε όλα φέτος, άρα η Μπαρτσελόνα δεν κατέκτησε κάποιον τίτλο. Δεν προκρίθηκε καν στο Final Four, ενώ έχασε τη Liga Endesa με "σκούπα". Όλα αυτά έχουν δημιουργήσει ιδιαίτερα βαρύ κλίμα στην Καταλονία. Σε σημείο να συζητείται ανοιχτά πλέον το ενδεχόμενο αποχώρησης του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος -παρεμπιπτόντως- ανανέωσε το συμβόλαιό του για δύο ακόμη χρόνια στις αρχές του έτους .

Η πληροφορία προέκυψε από την "La Opinion de Malaga", η οποία αποκάλυψε πως οι "μπλαουγκράνα" αποτάθηκαν άμεσα στον ατζέντη του Ζοάν Πλάθα, με σκοπό να διερευνήσουν το έδαφος και να μάθουν πόσο εύκολο είναι να αποχωρήσει από την Ουνικάχα Μάλαγα. Η απάντηση που πήραν περιελάμβανε το ποσό των 140 χιλιάδων ευρώ ως buy out, κάτι που σημαίνει πως είναι αρκετά απλός ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να γίνει η μεταγραφή του κόουτς.

Πρόδηλο είναι πως η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν επιτρέπει στον Τσάβι Πασκουάλ να κάνει σχέδια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αν και μοιάζει πιθανό οι εξελίξεις να πάρουν παράταση μέχρι τις 18 Ιουλίου, οπότε διεξάγονται οι εκλογές της Μπαρτσελόνα για τον νέο πρόεδρο. Κάπου εδώ να θυμίσουμε πως ο Ζοάν Πλάθα έχει ήδη πει "όχι" στην Αρμάνι Μιλάνο, η οποία έγινε η πρώτη ομάδα που τον προσέγγισε .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ