ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μπαρτσελόνα πληρώνει το buyout στην Βαλένθια για τον Βίβες

Η Μπαρτσελόνα κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι και οι Ισπανοί αναφέρουν πως οι Καταλανοί είναι έτοιμοι να δώσουν 1.000.000 ευρώ στην Βαλένθια, για να καλύψουν το buyout του 23χρονου γκαρντ, Γκιγιέμ Βίβες.

Στο Sport24.gr σας αναφέραμε αναλυτικά τις προθέσεις της Μπαρτσελόνα για την ενίσχυση του ρόστερ της, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να έχει αναλάβει την τεχνική ηγεσία των Καταλανών.

Μετά την απόκτηση του Βίκτορ Κλαβέρ και την συμφωνία με τον Ταϊρίς Ράις, σύμφωνα με τους Ισπανούς , η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον 23χρονο Ισπανό γκαρντ, Γκιγιέμ Βίβες, της Βαλένθια.

Συγκεκριμένα, οι Καταλανοί είναι πρόθυμοι να καλύψουν το buyout που έχει στο συμβόλαιο του, το οποίο φτάνει το 1.000.000 ευρώ για να φέρουν στην Βαρκελώνη τον Γκιγιέμ Βίβες, ενισχύοντας το ισπανικό στοιχείο στην ομάδα τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η Μπαρτσελόνα σκέφτεται ακόμη και το ενδεχόμενο να παραχωρήσει και παίκτες της στην Βαλένθια για να γίνει το "deal".

Ο Γκιγιέμ Βίβες είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Ισπανίας, αναδείχθηκε πρωταθλητής Ευρώπης το 2015 με την παρέα του Πάου Γκασόλ, αγωνίζεται στην Βαλένθια από το 2014 και νωρίτερα υπήρχε παίκτης της Μπανταλόνα. Ο Ισπανός γκαρντ, μάλιστα, είναι παιδί της Καταλωνίας, έχοντας γεννηθεί και μεγαλώσει στην Βαρκελώνη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ