ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μπαρτσελόνα κοντά στην απόκτηση του Γκρέιντζερ

Η Μπαρτσελόνα κοντά στην απόκτηση του Γκρέιντζερ

Δημοσίευμα της "Marca" αναφέρει πως η Μπαρτσελόνα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Ουρουγουανού γκαρντ της Εφές, Τζέισον Γκρέιντζερ. Ξεκίνησαν οι ετοιμασίες για την ομάδα της νέας σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα ολοκλήρωσε φέτος μία καταστροφική σεζόν. Όχι μόνο έμεινε εκτός playoffs στην EuroLeague, αλλά αποκλείστηκε και από την ημιτελική φάση του ισπανικού πρωταθλήματος. Πλέον, οι Καταλανοί έχουν ξεκινήσει άμεσα τα σχέδια τους για την ενίσχυση του ρόστερ για την νέα σεζόν.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της "Marca", η Μπαρτσελόνα βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του 28χρονου Ουρουγουανού γκαρντ, Τζέισον Γκρέιντζερ, ο οποίος τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στην Αναντολού Εφές. Είναι γνώστης του ισπανικού πρωταθλήματος, καθώς για μία διετία (2013-2015) υπήρξε μέλος της Ουνικάχα Μάλαγα, ενώ νωρίτερα είχε παίξει για πολλά χρόνια στην Εστουντιάντες (2006-2013).

Ο Τζέισον Γκρέιντζερ μένει ελεύθερος φέτος το καλοκαίρι και στην σεζόν που ολοκληρώθηκε στην EuroLeague είχε μέσο όρο 9.7 πόντους και 3.9 ασίστ ανά παιχνίδι. Ένας γκαρντ με αθλητικά προσόντα, με τους Καταλανούς να δείχνουν πως θέλουν να αποκτήσουν μεγαλύτερη ποιότητα, αλλά και σκληράδα στην περιφέρεια τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ