ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μπαρτσελόνα φλερτάρει με το χειρότερο ρεκόρ της στην ACB

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÌÐÁÑÔÓÅËÏÍÁ - ÏÓÖÐ / EUROLEAGUE / BARCELONA - OLYMPIAKOS (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η Μπαρτσελόνα ηττήθηκε από την Τενερίφη, είναι στην έκτη θέση του πρωταθλήματος και φλερτάρει με την χειρότερη σεζόν της στο ισπανικό πρωτάθλημα, την έκτη θέση της σεζόν 1991-1992.

Η Μπαρτσελόνα υπέστη ήττα-σοκ από την Τενερίφη στο ισπανικό πρωτάθλημα , χάνοντας για πρώτη φορά στην ιστορία της στην Βαρκελώνη από την συγκεκριμένη ομάδα. Ένα αρνητικό αποτέλεσμα που την ανάγκασε να χάσει έδαφος, με αποτέλεσμα, πλέον, να βρίσκεται στην έκτη θέση της Liga Endesa, με ρεκόρ 21-10.

Η Μπαρτσελόνα κινδυνεύει να μείνει εκτός τετράδας από το ισπανικό πρωτάθλημα (έχοντας από πάνω τις Ρεάλ, Βαλένθια, Μπασκόνια, Μάλαγα, Τενερίφη) και όπως αναφέρει η "AS", οι Καταλανοί φλερτάρουν με την χειρότερη τους σεζόν στην ACB όσον αφορά την κανονική περίοδο.

Συγκεκριμένα, την σεζόν 1991-1992, είχαν τερματίσει στην έκτη θέση του πρωταθλήματος (ρεκόρ 24-10), έχοντας και τότε έναν πρωτοκλασάτο κόουτς, τον Μπόζινταρ Μάλκοβιτς, ο οποίος νωρίτερα είχε οδηγήσει στην κορυφή της Ευρώπης την Γιουγκοπλάστικά.

Ο τίτλος του άρθρου αναφέρει τα εξής: "Η 6η θέση στην κανονική περίοδο είναι η χειρότερη για την Μπαρτσελόνα από το 1992".

Η Μπαρτσελόνα φλερτάρει με το χειρότερο ρεκόρ της στην ACB
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ