ΜΠΑΣΚΕΤ

"Η Μπαρτσελόνα εξετάζει τον Μπαρτζώκα"

"Η Μπαρτσελόνα εξετάζει τον Μπαρτζώκα"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο αποκλεισμός της Μπαρτσελόνα από το Final Four του Βερολίνου βάζει σε σκέψεις τους ανθρώπους της ομάδας αναφορικά με το μέλλον του Τσάβι Πασκουάλ στον πάγκο της ομάδας, με τη Mundo Deportivo να αποκαλύπτει πως οι "μπλαουγκράνα" εξετάζουν την περίπτωση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Η εντυπωσιακή πορεία της Λοκομοτίβ Κουμπάν στην Euroleague έχει αναγάγει τον Γιώργο Μπαρτζώκα στο πιο "καυτό" όνομα του φετινού καλοκαιριού. Ο έμπειρος τεχνικός δύσκολα θα συνεχίσει στη ρωσική ομάδα, δεδομένου ότι αυτή μοιάζει να έχει ξεπεράσει το ταβάνι της, την ώρα που οι περισσότεροι εκ των ηγετών της θα αποχωρήσουν.

Μετά τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, την Αναντολού Εφές και την Νταρουσάφακα που φέρονται να έχουν στα υπ' όψιν τους τον Γιώργο Μπαρτζώκα, η Mundo Deportivo αποκαλύπτει πως κι η Μπαρτσελόνα βρίσκεται στο... κόλπο . Όπως αναφέρει σε σημερινό της (28/4) δημοσίευμα η ηλεκτρονική της έκδοση, οι "μπλαουγκράνα" δεν είναι ικανοποιημένοι από το έργο του Τσάβι Πασκουάλ την τελευταία διετία, με αποτέλεσμα να εξετάζεται με θέρμη το ενδεχόμενο της αποδέσμευσής του. Πρώτο όνομα στη λίστα για τη διάδοχη κατάσταση; Αυτό του Γιώργου Μπαρτζώκα!

" Ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα της Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια είναι το "χτίσιμο" της ομάδας. Πολλές πηγές αναφέρουν πως ο Τζουάν Κρέους (σ.σ.: τεχνικός διευθυντής της ομάδας) εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη κι αυτό της αλλαγής του προπονητή. Τη δεδομένη χρονική στιγμή πάντως, η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία μοιάζει κάτι παραπάνω από πιθανή, με το όνομα του Γιώργου Μπαρτζώκα να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας αυτών που εξετάζονται", αναφέρεται χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ