ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στην απόκτηση του Άνταμς

Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη έρθει σε συμφωνία με τους Βίκτορ Κλαβέρ και Ταϊρίς Ράις και πλέον βρίσκεται κοντά και στην απόκτηση του μέχρι πρότινος γκαρντ της Λαμποράλ Κούτσα, Ντάριους Άνταμς.

Aπό την στιγμή που η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Γιώργο Μπαρτζώκα, ο οποίος αντικατέστησε τον Τσάβι Πασκουάλ, οι Καταλανοί έχουν ήδη ξεκινήσει την αναδόμηση του ρόστερ, πραγματοποιώντας δυναμικές κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ τους.

Η Μπαρτσελόνα, άλλωστε, έχασε τόσο το πρωτάθλημα, όσο και την πρόκριση στο Final Four για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν και οι Καταλανοί θέλουν να παρουσιαστούν ισχυροί και ανανεωμένοι στην χρονιά που έρχεται.

Ύστερα, από την απόκτηση του Ισπανού φόργουορντ, Βίκτορ Κλαβέρ από την Λοκομοτίβ Κουμπάν και την συμφωνία με τον "δαιμόνιο" Αμερικανό γκαρντ, Ταϊρίς Ράις, από την Χίμκι , η Μπαρτσελόνα θέλει να ενισχύσει ακόμη περισσότερο την περιφερειακή της γραμμή.

Οι Καταλανοί ( σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα ) βρίσκονται κοντά στην απόκτηση του Αμερικανού πλέι-μέικερ, Ντάριους Άνταμς, ο οποίος την τελευταία διετία αγωνίστηκε στην Λαμποράλ Κούτσα, φτάνοντας πέρσι μαζί της στο Final Four του Βερολίνου. Ο παίκτης είναι ελεύθερος, αλλά στο συμβόλαιο του έχει όρο πως αν θελήσει να πάει σε άλλο ισπανικό κλαμπ (περίπτωση Κλαβέρ με Βαλένθια), θα πρέπει ο σύλλογος να δώσει 1.000.000 ευρώ. Οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα είναι ενήμεροι για το γεγονός και είναι έτοιμοι να καλύψουν το ποσό ώστε να κάνουν δικό τους τον παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ