ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον Λετονό Σμιτς

Η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον Λετονό Σμιτς

Η Μπαρτσελόνα απέκτησε τον 22χρονο Λετονό φόργουορντ, Ρόλαντ Σμιτς, ο οποίος όμως θα παραμείνει στην Φουενλαμπράδα με μορφή δανεισμού για την φετινή σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα προχώρησε στην απόκτηση του 22χρονου (25/6/1995) Λετονού πάουερ-φόργουορντ (2.08 ύψος), Ρόλαντ Σμιτς, ο οποίος στην σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε στην Φουενλαμπράδα.

Μαζί της αγωνίστηκε στο EuroCup στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, έχοντας μέσο όρο 9.4 πόντους (60.4% δίποντα, 48.8% τρίποντα και 54.2% βολές), 2.8 ριμπάουντ και 0.9 ασίστ ανά παιχνίδι. Βέβαια, η Μπαρτσελόνα, η οποία συμφώνησε με τον Ρόλαντ Σμιτς για 5ετές συμβόλαιο συνεργασίας (έως το 2022), δεν θα τον προσθέσει στο ρόστερ της για φέτος, καθώς θα αφήσει τον Λετονό φόργουορντ στην Φουενλαμπράδα με μορφή δανεισμού. Στην ισπανική λίγα (πέρσι) είχε 7.5 πόντους και 3.9 ριμπάουντ.

Μάλιστα, ο Ρόλαντ Σμιτς, αγωνίστηκε και στο φετινό Eurobasket με την εθνική Λετονίας, παίζοντας δίπλα στους Κρίσταπς Πορζίνγκις και Γιάνις Στρέλνιεκς, ολοκληρώνοντας το τουρνουά έχοντας μέσο όρο 5.6 πόντους και 2 ριμπάουντ, σε 7 παιχνίδια, σε 14.5 λεπτά συμμετοχής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ