ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μέγκα Λεκς "έκλεψε" ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Μπαρτσελόνα!

Η Μέγκα Λεκς "έκλεψε" ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της Μπαρτσελόνα!

Ο πασίγνωστος μάνατζερ Μίσκο Ραζνάντοβιτς έκανε πάλι το θαύμα του, αφού έπεισε ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα την Ευρώπη, τον 18χρονο Αντρίγια Μαριάνοβιτς, να αφήσει η Μπαρτσελόνα για χάρη της Μέγκα Λεκς!

Όσοι ασχολούνται με τις μικρές ηλικίες ξέρουν ότι ο Αντρίγια Μαριάνοβιτς (18 χρονών, 2.02 μέτρα, σούτινγκ γκαρντ/σμολ φόργουορντ) θεωρείται ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα την Ευρώπη. Ακριβώς για αυτό εξάλλου η Μπαρτσελόνα είχε σεύσει να τον "αρπάξει" το 2015, πριν ακόμα κλείσει καλά-καλά τα 16 του χρόνια. Τώρα όμως φαίνεται ότι είδε την άλλη πλευρά του νομίσματος.

Σύμφωνα με σειρά δημοσιευμάτων από την Ισπανία και την Σερβία, η Σερβική Μέγκα Λεκς του γνωστού μάνατζερ Μίσκο Ραζνάντοβιτς έκανε το "κόλπο γκρόσο", πείθοντας τον 18χρονο Σέρβο να αφήσει τη Μπαρτσελόνα και να επιστρέψει στην Σερβία!

Η συγκεκριμένη κίνηση φαίνεται ότι αιφνιδίασε τους "μπλαουγκράνα", οι οποίοι φημίζονται για τις ακαδημίες τους, στις οποίες βρίσκονται μερικά από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ευρώπη, ανεξαρτήτου καταγωγής. Αυτό που δεν περίμεναν όμως στην Βαρκελώνη ήταν ότι ξαφνικά θα έχαναν μέσα από τα χέρια τους ένα από τα πλέον επιφανή μέλη της ομάδας και μάλιστα μόλις λίγους μήνες πριν τον προωθήσουν στην δεύτερη ομάδα τους, η οποία αγωνίζεται στην αντίστοιχη Α2 της Ισπανίας.

Την φετινή σεζόν ο Μαριάνοβιτς αγωνίστηκε με την εφηβική ομάδα της Μπαρτσελόνα στο τουρνουά της Adidas στην EuroLeague, έχοντας 10.4 πόντους και 2.3 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα VIDEO με μερικές από τις καλύτερες φετινές στιγμές του με την εφηβική ομάδα των Καταλανών:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ