ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μανρέσα σόκαρε τη Μάλαγα

Η Μανρέσα σόκαρε τη Μάλαγα

Η Μανρέσα πήρε πολύ σπουδαία νίκη απέναντι στην Μάλαγα, στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην κατηγορία (80-76), ρίχνοντας από την κορυφή την ομάδα του Ζοάν Πλάθα, η οποία ισοδυναμεί, πλέον, με την Ρεάλ Μαδρίτης. Δείτε video.

Λίγες μέρες μετά τη νίκη απέναντι στην Αναντολού Εφές, που διατηρεί "ζωντανή" την Μάλαγα όσον αφορά την υπόθεση πρόκριση στην Euroleague, η Μάλαγα δέχτηκε μια ηχηρή "σφαλιάρα" στη Liga Endesa. Δράστης η Μανρέσα, η οποία πήρε μεγάλη νίκη, στην προσπάθεια για παραμονή, με 80-76. Αυτή ήταν η τέταρτη ήττα της ομάδας από την Ανδαλουσία, στο πρωτάθλημα και -ίσως- η πιο σημαντική.

Αυτό γιατί την έριξε από την κορυφή, εκεί όπου βρισκόταν μόνη πρώτη, με την Ρεάλ Μαδρίτης, να την φτάνει. Θυμίζουμε πως οι Μαδριλένοι είχαν επικρατήσει της Μπανταλόνα, εκτός έδρας, με 80-81 .

Ο Μπεν Ντέουαρ με 19 πόντους και 4 ριμπάουντ ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, με τον Ντέβιν Ουάιτ να προσθέτει 15 πόντους και να δίνει σημαντικές βοήθειες.

Από πλευράς Μάλαγα, οι 19 πόντοι που πέτυχε ο Ράιαν Τούλσον δεν ήταν αρκετοί. Καθοριστική, έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση, ήταν η εμφάνιση του Τζέισον Γκρέιντζερ, που δεν κατάφερε να βοηθήσει την ομάδα του, έχοντας 2 πόντους και 2 ασίστ. Ο Κώστας Βασιλειάδης δεν αγωνίστηκε, λόγω τραυματισμού .

Στο video που ακολουθεί δείτε τις άμυνες που έκριναν το παιχνίδι. Ο Χασάν Ρίζβιτς "σβήνει τα φώτα" στον Ράιαν Τούλσον, εις διπλούν, μέσα σε λιγότερα από 30'', κρίνοντας το παιχνίδι για την ομάδα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ