ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μάλαγα χάλασε το "Clasico"

Η Μάλαγα χάλασε το "Clasico"

Με ένα εξαιρετικό τρίτο δεκάλεπτο η Μάλαγα κατάφερε να ρίξει στο καναβάτσο τη Ρεάλ και νικώντας με 94-79 άφησε την "Βασίλισσα" εκτός τελικού του Super Copa. Μάλαγα-Μπαρτσελόνα ο τελικός

Το τρόπαιο του Super Copa θα έχει έναν κάτοχο κι αυτός θα είναι ένας εκ των Μάλαγα και Μπαρτσελόνα. Οι διοργανωτές της Μάλαγα φάνηκαν αφιλόξενοι προς τη Ρεάλ Μαδρίτης και με ένα δυναμικό τρίτο δεκάλεπτο έφτασαν στη νίκη - πρόκριση με 94-79.

Η ομάδα του Ζοάν Πλάθα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έδειξε να βρίσκει πιο εύκολα τον δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι, καθώς Τόμας, Ντίεζ, Σμιθ, Νέντοβιτς και Κουζμίνσκας αποτελούσαν μία μόνιμη απειλή στην άμυνα της Ρεάλ. Στην αντίπερα όχθη οι πρωταθλητές Ισπανίας και Ευρώπης είχαν να αντιπαραβάλουν μόνο τους Ρέγιες, Ροντρίγκες και Κάρολ, όμως αυτή η τριπλέτα δεν ήταν αρκετή.

Πλέον την Κυριακή η διοργανώτρια Μάλαγα θα αντιμετωπίσει την Μπαρτσελόνα στον μεγάλο τελικό του Super Copa με φόντο το πρώτο τρόπαιο της χρονιάς για τις δύο ομάδεςς.

Τα δεκάλεπτα: 17-17, 46-37, 72-52, 94-79.

Μάλαγα: Τζάκσον 4, Ντίαζ 2, Χέντριξ 9, Μάρκοβιτς 5, Τόμας 15, Ντίεζ 10, Σουάρεθ 4, Γκάμπριελ 4, Σμιθ 12, Νέντοβιτς 12, Βάσκεθ 4, Κουζμίνσκας 13.

Ρεάλ: Νοτσιόνι, Ντόντσιτς 9, Ματσιούλις 4, Ρέγιες 18, Ροντρίγκες 16, Αγιόν 4, Κάρολ 16, Γιούλ 8, Τόμπκινς 2, Ερνανγκόμες 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ