ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Μάλαγα βαρέθηκε να περιμένει τον Μαυροκεφαλίδη

Η Μάλαγα βαρέθηκε να περιμένει τον Μαυροκεφαλίδη
INTIME SPORTS

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση της Ουνικάχα Μάλαγα, με την ομάδα του Τζουάν Πλάθα να στρέφει την προσοχή της στον Λέον Ραντόσεβιτς. Που εμπλέκεται η Αναντολού Εφές.

Από την πρώτη στιγμή, η Ουνικάχα Μάλαγα είχε καταστήσει σαφές πως θέλει τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη. Εξ ου η επίσημη πρόταση που κατέθεσε στον 31χρονο σέντερ, αλλά και το διαρκώς αυξανόμενο ενδιαφέρον , μετά τη μεταγραφή του Μάρκο Τοντόροβιτς στη Χίμκι .

Το γεγονός όμως πως ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έχει απαντήσει ακόμη στην ισπανική ομάδα, την υποχρεώνει να κοιτάξει (και) αλλού. Με το όνομα του Λέον Ραντόσεβιτς να έρχεται στο προσκήνιο. Όπως αναφέρει η La Opinion de Malaga, η ομάδα του Τζουάν Πλάθα έχει "χτυπήσει την πόρτα" του μέχρι πρότινος σέντερ της Άλμπα Βερολίνου, ο οποίος εσχάτως είναι free agent.

Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός πως ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης μοιάζει αναποφάσιστος. Στην αρχή ήταν η αναμονή του για επίσημη προσέγγιση από τον Παναθηναϊκό -κάτι που δεν έγινε ποτέ. Εν συνεχεία όμως προέκυψε το ενδιαφέρον (κατά τους Τούρκους) της Αναντολού Εφές, που εξετάζει την περίπτωσή του. Κοινός παρονομαστής στις δύο περιπτώσεις είναι η μη απάντησή του στην Ουνικάχα Μάλαγα, που "καίγεται" να κλείσει τη φροντ λάιν της με έναν ακόμη παίκτη.

Κι από τη στιγμή που ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ δεν δείχνει διατεθειμένος να "τελειώσει" τη δουλειά, η περίπτωση του Λέον Ραντόσεβιτς κερδίζει διαρκώς πόντους. Σε σημείο μάλιστα να θεωρείται -πάντα με το ίδιο δημοσίευμα- πως έχουν αλλάξει οι προτεραιότητες του Τζουάν Πλάθα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ