ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Λαμποράλ θέλει τον Μπομπουά για αντι-Τζέιμς

Η Λαμποράλ Κούτσα έχει χάσει τους Τζέιμς και Μπουρούση, αποχωρεί και ο Άνταμς και οι Βάσκοι έχουν ξεκινήσει την προσπάθεια ενίσχυσης του ρόστερ τους. Στόχος τους ο Γάλλος γκαρντ, Ροντρίκ Μπουμποά της Στρασμπούρ.

Η Λαμποράλ Κούτσα, στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, εντυπωσίασε ολόκληρη την Ευρώπη, φτάνοντας με παλικαρίσιο τρόπο στο Final Four του Βερολίνου.

Αυτό, όμως, έχει και ως αποτέλεσμα να γίνουν περιζήτητοι οι παίκτες της. Ήδη, ο Παναθηναϊκός πήρε από τους Βάσκους τους Μάικ Τζέιμς και Γιάννη Μπουρούση, ενώ ο Ντάριους Άνταμς είναι κοντά στην μετακίνηση του στην Μπαρτσελόνα.

Η Λαμποράλ Κούτσα, σιγά-σιγά, έχοντας και συγκεκριμένο μπάτζετ, προσπαθεί να ενισχύσει το ρόστερ της. Στόχος της ο 28χρονος Γάλλος γκαρντ, Ροντρίκ Μπουμπουά, ο οποίος στην περασμένη σεζόν έφτασε έως και τους τελικούς του Eurocup με την Στρασμπούρ.

Διαθέτει εμπειρία από το ΝΒΑ, έχοντας αγωνιστεί για μία τετραετία στο Ντάλας (2009-2013), κατακτώντας και το πρωτάθλημα το 2011 με τους Μάβερικς. Ο Ροντρίκ Μπουμπουά έχει επίσημη πρόταση από την Λαμποράλ Κούτσα, αλλά έχει δώσει προτεραιότητα στην επιστροφή του στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου. Αν δεν τα καταφέρει, τότε θα παραμείνει στην Ευρώπη, συνεχίζοντας την καριέρα του στους Βάσκους.

Στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, με την Στρασμπούρ, είχε μέσο όρο 16.1 πόντους στην Γαλλία και 11.6 στo Εurocup.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ