ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Λαμποράλ Κούτσα πάει για το "μπαμ" του καλοκαιριού με Μπαρνιάνι

Η Λαμποράλ Κούτσα πάει για το "μπαμ" του καλοκαιριού με Μπαρνιάνι

Για το "μπαμ" του καλοκαιριού πάει η Λαμποράλ Κούτσα, καθώς σύμφωνα με τους Ισπανούς είναι κοντά στην απόκτηση του Ιταλού φόργουορντ/σέντερ, Αντρέα Μπαρνιάνι, ο οποίος είναι ελεύθερος, έχοντας πολυετή εμπειρία στο ΝΒΑ.

Η Λαμποράλ Κούτσα είναι έτοιμη να καλύψει το κενό του Γιάννη Μπουρούση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σύμφωνα με τα ισπανικά δημοσιεύματα , οι Βάσκοι είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Ιταλό φόργουορντ/σέντερ, Αντρέα Μπαρνιάνι.

Ο Αντρέα Μπαρνιάνι, ο οποίος επελέγη στο νούμερο "1" του Draft του 2006 από τους Τορόντο Ράπτορς, ύστερα από μία δεκαετή καριέρα στο ΝΒΑ, έχει μείνει ελεύθερος από τους Νετς και η Λαμποράλ Κούτσα βρίσκεται μία... ανάσα από την απόκτηση του.

Ο 31χρονος (26/10/1985) φόργουορντ/σέντερ (2.13), ο οποίος στο ΝΒΑ φόρεσε τις φανέλες των Ράπτορς (2006-2013), Νικς (2013-2015) και Νετς (2015-2016), σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ισπανία αναμένεται να υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Λαμποράλ Κούτσα, επιστρέφοντας στην Ευρώπη ύστερα από δέκα χρόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ