ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Λαμποράλ Κούτσα κινείται για τον Ντιό

Η Λαμποράλ Κούτσα κινείται για τον Ντιό

Η Λαμποράλ Κούτσα θέλει να ξεκινήσει τη μεταγραφική ενίσχυση από τα γκαρντ, με τον Αντουάν Ντιό να αποτελεί την προτεραιότητα των Βάσκων. Θετικός στο ενδεχόμενο ο 26χρονος πόιντ γκαρντ.

Τα λάθη της φετινής αγωνιστικής περιόδου θέλει να αποφύγει η Λαμποράλ Κούτσα, που ψάχνει τις καλύτερες δυνατές λύσεις στην αγορά προκειμένου για την ενίσχυσή της. Οι Βάσκοι έχουν πολλά κενά να κλείσουν στο ρόστερ τους, εξ ου η τάση που παρουσιάζουν να "χτυπούν" σε όλα τα μεταγραφικά μέτωπα.

Στην κορυφή της λίστας για τη θέση "1" βρίσκεται ο Αντουάν Ντιό, που θέλει να... συνεχίσει την παράδοση που έχουν δημιουργήσει τα τελευταία χρόνια στη Βασκονία, με την απόκτηση πόιντ γκαρντ που προέρχονται από τη Γαλλία. Η αρχή έγινε με τους Φαμπιάν Κοζέρ και Τομά Ερτέλ, με τον πλεϊμέικερ της Στρασμπούρ να είναι κατά τα φαινόμενα ο επόμενος -σύμφωνα με το "Gigantes".

Οι τάσεις φυγείς του 26χρονου Γάλλου είναι δεδομένες πάντως αφού " είμαι έτοιμος να φύγω από τη Γαλλία. Αυτά τα τρία χρόνια έκανα ό,τι καλύτερο μπορούσα. Η Ισπανία είναι μία χώρα που με προσελκύει", όπως ανέφερε στην "Le Progres" γράφοντας τον πρόλογο της μεταγραφής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ