ΜΠΑΣΚΕΤ

Η καλύτερη πεντάδα της Liga Endesa

Η καλύτερη πεντάδα της Liga Endesa

Η Liga Endesa ανακοίνωσε την καλύτερη πεντάδα της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να είναι η μοναδική ομάδα που είχε δύο δικά της παιδιά σε αυτή (video).

Με μία αγωνιστική να μένει για να πέσει η αυλαία της regular season, η Liga Endesa ανακοίνωσε τους παίκτες που βρίσκονται στην καλύτερη πεντάδα του φετινού πρωταθλήματος. Όπως είναι λογικό, αυτοί που έκαναν τη διαφορά προέρχονται από ομάδες που βρίσκονται στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, με τη Ρεάλ Μαδρίτης να έχει την τιμητική της. Γιατί;

Είναι η μοναδική ομάδα που είδε δύο δικούς της παίκτες να βρίσκονται μεταξύ των κορυφαίων, με τον Φελίπε Ρέγιες να κάνει το... νταμπλ, μετά την παρουσία του στην All Tournament Team της Euroleague. Μαζί του υπάρχουν οι Τζέισον Γκρέιντζερ (Ουνικάχα Μάλαγα), Σέρχιο Γιούλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Πάου Ρίμπας (Βαλένθια) και... Μάρκο Τοντόροβιτς (Μπιλμπάο).

Ο Τζέισον Γκρέιντζερ (PG) έχει 9.7 πόντους, 3.3 ριμπάουντ, 5.2 ασίστ και 1.2 κλεψίματα ανά παιχνίδι, ο Σέρχιο Γιούλ (SG) έχει 10.7 πόντους, 1.6 ριμπάουντ, 3 ασίστ και 0.9 κλεψίματα, ο Πάου Ρίμπας (SF) έχει 11.1 πόντους, 2.1 ριμπάουντ, 4.3 ασίστ, ο Φελίπε Ρέγιες (PF) έχει 12.1 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 0.8 κλεψίματα και ο Μάρκο Τοντόροβιτς (C) έχει 11.3 πόντους, 7.2 ριμπάουντ, 1.2 ασίστ, 1.2 κλεψίματα και 1 τάπα ανά παιχνίδι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ