ΜΠΑΣΚΕΤ

Η Γκραν Κανάρια θέλει τον Πάνγκος

Η Γκραν Κανάρια θέλει τον Πάνγκος

Η Γκραν Κανάρια αναζητά έναν ικανό περιφερειακό σουτέρ για το ρόστερ της ερχόμενης περιόδου. Έτσι, στράφηκε στον Κέβιν Πάνγκος που επιδιώκει να υπογράψει σύντομα το πρώτο επαγγελματικό συμβόλαιο της καριέρας του.

Η μεταγραφική ενίσχυση είναι το ζητούμενο για τη Γκραν Κανάρια, η οποία θέλει να κάνει το βήμα παραπάνω την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ήτοι να μπει στην πρώτη τετράδα της Liga Endesa και να διεκδικήσει κάτι ακόμη καλύτερο στο Eurocup.

Η ισπανική ομάδα αναζητά -μεταξύ άλλων- στην αγορά για έναν ικανό περιφερειακό σουτέρ, με το όνομα του Κέβιν Πάνγκος να είναι αυτό που έχει ξεχωρίσει μέχρι στιγμής. Ο απόφοιτος του Gonzaga φημίζεται για την ευχέρεια που έχει να σκοράρει πίσω από τα 6μ75, αφού παρά το ύψος του (1μ89) δεν ήταν λίγες οι φορές που διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στους αγώνες των "Zags". Την τελευταία του χρονιά στο NCAA είχε άλλωστε 11.6 πόντους, 4.8 ασίστ, 2.7 ριμπάουντ και 1.3 κλεψίματα ανά παιχνίδι.

Είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες του Καναδά, ενώ στα πρώτα του κολεγιακά βήματα χαρακτηρίστηκε ως ο "επόμενος Στιβ Νας" δίχως την εξέλιξή του να δικαιώνει αυτόν τον χαρακτηρισμό. Δεν παύει όμως να είναι ένας παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην Ευρώπη, και δη στο ισπανικό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ