ΜΠΑΣΚΕΤ

Η - άνευ προηγουμένου - γκαντεμιά της Βαλένθια

Η - άνευ προηγουμένου - γκαντεμιά της Βαλένθια

Το buzzer-beater του Πάμπλο Αγκιλάρ της Γκραν Κανάρια από το... σπίτι του στον αγώνα με την Βαλένθια "ξύπνησε" άσχημες μνήμες στους παίκτες και τους φίλους της δεύτερης, αφού 11 μήνες νωρίτερα το είχαν... ξαναδεί το έργο με πρωταγωνιστή τον Σέρχιο Γιουλ!

Είναι στιγμές που αναρωτιέσαι αν απλώς η τύχη έχει αποφασίσει να σου γυρίσει εντελώς την πλάτη. Που θεωρείς ότι απλώς... δεν σε θέλει. Μία τέτοια στιγμή ήταν αυτή του Σαββάτου (28/1) για την Βαλένθια , όταν ο Πάμπλο Αγκιλάρ έκανε... αυτό στο φινάλε της τρίτης περιόδου

Ήταν η στιγμή που σίγουρα "ξύπνησαν" άσχημες αναμνήσεις στους φίλους της ομάδας. Γιατί; Επειδή ακριβώς 11 μήνες νωρίτερα, στις 28 Φεβρουαρίου 2016, ο Σέρχιο Γιουλ είχε κάνει στο ίδιο γήπεδο... αυτό:

Υπάρχουν βέβαια δύο σημαντικές διαφορές ανάμεσα σε αυτά τα δύο σουτ (πέρα από το ότι έγιναν σε άλλες μπασκέτες): 1. Το καλάθι του Αγκιλάρ σημειώθηκε στο φινάλε της τρίτης περιόδου ενώ αυτό του Γιουλ στο τέλος του αγώνα. 2. Τον αγώνα κόντρα στην Γκραν Κανάρια η Βαλένθια τον κέρδισε, ενώ τον αγώνα με την Ρεάλ τον έχασε, ακριβώς λόγω αυτού του απίστευτου σουτ.

Όπως και να έχει πάντως, σίγουρα το γεγονός ότι στο ίδιο γήπεδο σημειώθηκαν δύο φορές μέσα σε 11 μήνες buzzer-beater από το τρίποντο που αμύνεται μία ομάδα με "θύμα" την Βαλένθια δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ