ΜΠΑΣΚΕΤ

Η "ανεκτίμητης αξίας" κίνηση του Μπαρτζώκα

Η "ανεκτίμητης αξίας" κίνηση του Μπαρτζώκα

Η σχέση του Γιώργου Μπαρτζώκα με τους οργανωμένους φίλους της Μπαρτσελόνα είναι άψογη, κάτι που επιβεβαιώθηκε μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού Superfoods (72-57) στο "Παλάου Μπλαουγκράνα".

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας χαίρει της εκτίμησης και της αγάπης όλων στη Βαρκελώνη. Μία σχέση που ουδόλως διαταράχθηκε από τις συνεχόμενες ήττες, αφού άπαντες γνωρίζουν το δύσκολο έργο του 51χρονου προπονητή της Μπαρτσελόνα, μετά τους μαζεμένους τραυματισμούς.

Η καλή σχέση που έχει αναπτύξει ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού με τους φιλάθλους της νέας του ομάδας επιβεβαιώνεται μέρα με τη μέρα. Ειδικά εν συγκρίσει με τους Ντούσκο Ιβάνοβιτς και Τσάβι Πασκουάλ. Ο λόγος; Το "ευχαριστώ" που λέει σε κάθε ευκαιρία στις δηλώσεις του, για τη στήριξη που παρέχουν.

Εν αντιθέσει λοιπόν με τους δύο προπονητές που προηγήθηκαν στον πάγκο των "μπλαουγκράνα", εκείνος επαναλαμβάνει διαρκώς το πόσο σημαντικό είναι που βλέπει διαρκώς γεμάτο το "Παλάου Μπλαουγκράνα". Κι αυτό έχει εκτιμηθεί από τους οργανωμένους φίλους της Μπαρτσελόνα, οι οποίοι έγραψαν χαρακτηριστικά στον επίσημο λογαριασμό τους στο Twitter πως " για χρόνια χρειαζόμασταν κάτι τέτοιο. Ανεκτίμητο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ