ΜΠΑΣΚΕΤ

Γκρίνια στην γκρίνια για τη διαιτησία στην Ισπανία

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÑÅÁË ÌÁÄÑÉÔÇÓ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / REAL MADRID - PANATHINAIKOS (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι δηλώσεις του Μαρσελίνιο Χουέρτας περί αδικίας από τους διαιτητές στον τρίτο τελικό της Liga Endesa έφεραν την απάντηση του Φελίπε Ρέγιες.

Στη Liga Endesa έπαθαν... Ελλάδα μετά το φινάλε του τρίτου τελικού. Η Ρεάλ Μαδρίτης απάντησε στο "μπρέικ" της Μπασκόνια με νίκη στη Fernando Buesa Arena, με τον Μαρσελίνιο Χουέρτας να ρίχνει μέρος της ευθύνης για την εντός έδρας ήττα στη διαιτησία.

Ο γκαρντ της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνεθ επεσήμανε στον Onda Madrid πως " πάντα διαμαρτύρονται για τη διαιτησία και δεν γίνεται κάτι. Πρέπει να πάρουμε κάποιες αποφάσεις πάνω σε αυτό, δεν λέω να μας ενοχλεί, αλλά να πάρουμε κάποιες αποφάσεις. Όλη την ώρα μιλάνε στους διαιτητές".

Η απάντηση πάντως δεν άργησε να έρθει από την απέναντι πλευρά. Στον ίδιο ραδιοφωνικό σταθμό, ο Φελίπε Ρέγιες υπεραμύνθηκε της τακτικής της "Βασίλισσας" πολύ απλά γιατί " δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Απλά γελάω με αυτό. Αν υπάρχει μια ομάδα που πρέπει να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία, αυτή είμαστε εμείς. Τα παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής είναι σκληρά, με πολλές επαφές".

Η ουσία πάντως δεν αλλάζει, αφού η Μπασκόνια είναι υποχρεωμένη να κερδίσει την Τετάρτη (19/6, 22:00) προκειμένου να μείνει "ζωντανή" στη σειρά των τελικών και να την οδηγήσει σε πέμπτο παιχνίδι. Ειδάλλως, ο τίτλος θα επιστρέψει στα χέρια της Ρεάλ Μαδρίτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ