ΜΠΑΣΚΕΤ

Γιατί ο Ναβάρο έκανε έξαλλο τον Πασκουάλ

Γιατί ο Ναβάρο έκανε έξαλλο τον Πασκουάλ

Τι έγινε στα 4'' πριν το τέλος της επίσκεψης που έκανε η Μπαρτσελόνα στη Βασκονία και είχε ως συνέπεια την αποστολή υβριστικού μηνύματος του Πασκούαλ στον Ναβάρο... και πού μπλέκεται ο Ιβάνοβιτς.

Η Λαμποράλ Κούτσα έκανε 6 τις ήττες της Μπαρτσελόνα, σε 18 αγωνιστικές στη Liga Endesa, με τον Μάικ Τζέιμς να είναι ο ηγέτης των Βάσκων στο θρίαμβο (103-94), ενώ ο Νταβίντ Μπερτάνς δικαιολόγησε το μεροκάματο, μέχρι τελευταίου ευρώ.

Στα 4'' πριν το τέλος της διαδικασίας και ενώ το σκορ ήταν 101-94, ο Ίμπον Ναβάρο κάλεσε τάιμ άουτ, κίνηση που έκανε έξαλλο τον Τσάβι Πασκουάλ. Εκνευρίστηκε τόσο, που δεν δίστασε να στείλει μήνυμα στο κινητό του συναδέλφου του, στο οποίο έγραψε μεταξύ άλλων για έλλειψη τακτ και απόφαση που μπορεί να θεωρηθεί προσβολή ή εξευτελισμός.

Όπως έγραψε η Noticias De Alava, ο Ναβάρο δεν είναι ο πρώτος προπονητής της Λαμποράλ που προέβη σε αυτήν την κίνηση. Είχαν προηγηθεί οι Κομάς, Ιβάνοβιτς και Σκαριόλο. " Μάλιστα, ο Μαυροβούνιος είχε εξηγήσει πολλάκις πως το τάιμ άουτ, ενώ απομένουν πολύ λίγα δευτερόλεπτα, είναι κίνηση που βοηθά ως προς την προετοιμασία των παικτών για ειδικές καταστάσεις: τα ματς που κρίνονται στην τελευταία επίθεση. Και δεν τον ενδιέφερε τι πιστεύει ο αντίπαλος", σημειώνει ο ρεπόρτερ.

Εν τοιαύτη περιπτώσει, ο Πασκουάλ πέταξε -από τα νεύρα του- την μπάλα, με τον Ναβάρο να ενημερώνει ότι "τ ου εξήγησα γιατί έκανα ό,τι έκανα". Για την ακρίβεια, του ζήτησε και συγγνώμη, ενημερώνοντας πως οι προθέσεις του ήταν αγνές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ